Divadelní léto nabízí dárkové poukazy na Dokonalou pitomost

Přípravy na 14. ročník Divadelního léta pod plzeňským nebem jsou v plném proudu.

Cílená propagace v Plzni

 A jako každý rok, i letos nabízí festival svým divákům možnost zakoupit před Vánoci dárkový poukaz. Bude to především poukaz na Dokonalou pitomost, což je název připravované novinky, obdarovaný si ale bude moci vybrat i z dalších titulů. Na Divadelní léto se po dvou letech vrátí Cyrano s charismatickým Michalem Dlouhým, festival nabídne autorská představení studentů HAMU a DAMU, která vznikají v rámci rezidenčních pobytů, a zajímavý doprovodný program. Scéna vyroste na prostranství U Zvonu a hrát se bude v červnu a červenci 2021. Dárkový poukaz svým majitelům umožní vybrat si termín představení i nejlepší místa v hledišti přednostně, ještě před spuštěním předprodeje. Poukaz lze zakoupit online prostřednictvím stránek www.divadelnileto.cz a FB.

Divadelní léto bylo letos v červenci jednou z prvních akcí po jarní koronavirové pauze. Příprava v neustále se měnících podmínkách byla extrémně náročná a organizační tým si nejednou sáhl na dno, festival se ale nakonec podařilo uskutečnit. „Velké díky patří našim divákům, kteří přišli a navzdory náročné době si spolu s námi představení v létě 2020 naplno užili! Věříme, že s námi zůstanou i nadále. Koupě dárkového poukazu pro nás v tuto chvíli znamená velkou podporu a ujištění, že diváci se na léto 2021 těší stejně, jako my,“ řekla ředitelka festivalu Divadelní léto Marcela Mašínová.

Poukazy Divadelního léta mají tradičně i vtipnou výtvarnou podobu, letos si z nich obdarovaný může vystřihnout papírový hřeben, zcela v duchu chystané novinky Dokonalá pitomost. Inscenace v režii Martiny Schlegelové nabídne notnou dávku suchého anglického humoru.

„Čeká nás divadlo na divadle, tři skvělí herci a atmosféra bláznivých 20. let 20. století. Půjde o velkou vzácnost – totiž o stříbrnou konvičku na smetanu ve tvaru kravičky, která chybí ve sbírce strýce Bertieho Woostera. Pomáhat mu bude komorník Jeeves, jehož skvělé vlastnosti inspirovaly Zdeňka Jirotku k napsání Saturnina,“ prozradil k nové inscenaci programový ředitel Divadelního léta Jan Anderle. Hra bratří Goodaleových je adaptaci románu P. G. Wodehouse a v roce 2014 získala Cenu Laurence Oliviera za nejlepší komedii roku.

Herecké obsazení inscenace Dokonalá pitomost i kompletní program festivalu zveřejní Divadelní léto po novém roce. Předprodej vstupenek bude zahájen na jaře 2021 prostřednictvím sítě GoOut.

Divadelní léto pod plzeňským nebem
14. ročník
červen – červenec 2021
U Zvonu, Plzeň


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka