Divadlo zahajuje prodej vstupenek na Noc s operou

Divadlo Josefa Kajetána Tyla v Plzni začne od pátku 1. března prodávat vstupenky na pátý ročník Noc s operou 2019, na němž uvede Verdiho operu Nabucco. Představení se uskuteční 28. června 2019 v amfiteátru na Lochotíně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vstupenky se pohybují v rozmezí od 200 do 590 korun, abonenti budou mít jako v minulých letech slevu 20 procent

Lístky je možné zakoupit v plzeňské pokladně předprodeje ve Smetanových sadech 16, ve večerních pokladnách vždy hodinu před představením nebo on-line na webových stránkách divadla či v síti Plzeňská vstupenka.
Rezervace je možné provést i na telefonním čísle 378 038 190
. Abonenti mohou využít svou slevu jen v pokladně předprodeje po předložení abonentské průkazky.

Opera o biblickém králi Nabukadnezarovi stojí na samém začátku Verdiho tvorby a je neustále živým a aktuálním hudebním dramatem, které zdůrazňuje myšlenku svobody. V režii šéfa souboru opery DJKT Tomáše Pilaře slibuje neobyčejný divácký zážitek podpořený nejen atraktivním pěveckým obsazením.

Projekt Noc s operou v minulých letech navštívilo vždy bezmála šest tisíc diváků

Pátý ročník navazuje na mimořádně úspěšná uvedení koncertu opery a orchestru DJKT s hosty Evou Urbanovou a Miroslavem Dvorským a sólisty DJKT v roce 2015, na velkolepou produkci opery Aida nastudovanou v roce 2016, scénickou show Carmina Burana uvedenou v roce 2017 a loňské představení opery Turandot.  Divadlu se tak podařilo vytvořit tradici operních produkcí pod širým nebem určených zejména pro diváky Plzeňského, Karlovarského, Středočeského kraje a Prahy.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka