Do autokina v Plzni můžete i bez auta, tahákem jsou v týdnu i Příběhy obyčejného šílenství

Desítky aut přivážející milovníky filmů, tak to vypadá každý večer v prostoru po bývalém DK Inwest. Běží tu další ročník Autokina.

Cílená propagace v Plzni

„Minulý týden byl největší zájem o film Lída Baarová. Sjelo se sem sedmdesát aut, což představuje zhruba dvě stovky diváků,“ říká organizátor Radek Uhlíř, který se těší, že v příštím týdnu bude podobným lákadlem třeba film Příběhy obyčejného šílenství.

 Do Autokina se ovšem nemusí jezdit jenom autem. Kdo přijde pěšky, může se pohodlně usadit v londýnském double deckeru nebo si přinést vlastní křesílko a radiopřijímač. Postačí ten, jímž jsou vybavené chytré mobilní telefony. 

 V tomto týdnu Autokino promítne Jurský svět (pondělí), Bez kalhot XXL (úterý), Everest (středa), Star Wars: Síla se probouzí (čtvrtek), Život je život (pátek), Příběhy obyčejného šílenství (sobota), Rychle a zběsile 5 (neděle).

 Autokino promítá v prostoru bývalého domu kultury každý večer od 21:45 h. Nově letos nabízí kromě standardních vstupenek také vstupenky VIP. Ty svým držitelům zajistí parkovací místo, občerstvení, stolky do vozů, samostatný prostor v patrovém autobusu nebo třeba deku či polštářek.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.06.2016 12:10



8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka