Do FN Plzeň můžete od čtvrtka pouze s respirátorem FFP2

Vzhledem ke zhoršené epidemiologické situaci v ČR i v Plzeňském kraji jsou od čtvrtka 25. 2. všichni občané, kteří navštíví FN Plzeň, povinni ve všech prostorech používat respirátory typu FFP2 bez výdechového ventilu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Toto nařízení  platí  pro vnitřní i venkovní prostory FN Plzeň. Pro hospitalizované pacienty platí  povinnost nosit ochrannou ústenku na pokoji po celou dobu pobytu a vždy při kontaktu se zdravotníkem. Výjimkou jsou případy zřetele hodné, které stanoví ošetřující lékař.

 Je nutno si uvědomit, že ochrana dýchacích cest (je-li doplněna správnou hygienou rukou) patří k nejdůležitějším preventivním opatřením, které významným způsobem omezují šíření respiračních nákaz,  a že tato opatření nelze v žádném případě opomíjet. Součástí správného používání ochrany dýchacích cest je i jejich správné používání – správné nasazení (přilnutí a vytvarování).

Respirátory mohou návštěvníci zakoupit  ve všech lékárnách FN (Bory i Lochotín), v prodejně zdravotnických potřeb v lochotínském areálu, zároveň jsou k dispozici  v automatech/rouškomatech ve vchodu F FN Lochotín a v pavilonu 22 FN Bory.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.02.2021 10:43



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka