Do Plzně míří terénní závod Pilsenman

Již tuto sobotu 11. srpna proběhne v Plzni 16. ročník terénního závodu PILSENMAN 2018.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sportovní akce zahrnuje dva hlavní závody v triatlonu a kvadriatlonu. V obou závodech je možné startovat v kategoriích jednotlivců nebo dvojic/trojic. Hlavní zázemí bude pro sportovce připraveno na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce. Na start závodu, který se však odehraje v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka, je nyní přihlášeno přes 100 závodníků.

 Sportovně-zábavný doprovodný program pro děti i dospělé se bude konat od 9 do 13 hodin. Děti se mohou těšit na program od Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR a ve 12 hodin odstartuje i tradiční dětský duatlon (překážkový běh a jízda na kole/odrážedle). Dospělí si mohou zdarma vyzkoušet paddleboardy TAMBO. „Každý rok se snažíme o zpestření celodenního programu pro diváky, rodiny závodníků i závodníky samotné a myslím, že letos budou připraveny velmi zajímavé aktivity“, dodal k programu jeho ředitel Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu.

 Kompletní informace k závodům, podrobné mapy i popis všech tratí a další užitečné informace najdete na webových stránkách www.pilsenman.cz. On-line registrace bude ukončena ve čtvrtek večer, poté bude možné se přihlásit na místě, ale pouze do závodu v triatlonu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 09.08.2018 17:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka