Dokončujete rekonstrukci či novostavbu? Nechte si profesionálně uklidit od plzeňské firmy ÚKLID PRESTO

Ať už se jedná o úklid jednorázový nebo pravidelný, firma ÚKLID PRESTO si poradí. Firma pro vás ráda zařídí také úklid po rekonstrukci či úklid novostavby.

Cílená propagace v Plzni

Firma ÚKLID PRESTO nabízí svým zákazníkům mnohaleté zkušenosti s úklidem, které získává již od roku 1993. Poradí si i s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby nebo s úklidem garážových stání. Výjimkou není ani úklid firem, kanceláří, výrobních hal a podobných zařízení.

Úklid novostavby či po rekonstrukci je náročný, nechte to na profesionálech

Stačí, když si domů pozvete malíře a nepořádek je na světě (firma zařídí také úklid po malířích), natož po rekonstrukci či po dokončení novostavby. Netrapte se tou hromadou nepořádku a raději pozvěte odborníky z firmy ÚKLID PRESTOProfesionální pracovníci z firmy ÚKLID PRESTO za vás rádi zařídí generální úklid, a to včetně umytí všech oken

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO s.r.o. velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen.

Nechte si svůj nový domov vyčistit a vydezinfikovat ozónem 

Nepotřebujete žádné další dezinfekční prostředky, a přesto čištění ozónem perfektně vydezinfikuje vše, co mu přijde ,,pod ruku“. Tato velmi účinná metoda zlikviduje všechny viry, bakterie, ale také nežádoucí pachy. Jedná se o plyn, který se opravdu dostane do každé skulinky, právě i tam, kam se běžné dezinfekční prostředky nedostanou. Největší výhodou je právě pomoc alergikům, kterým tyto viry a bakterie nejvíce škodí.

Právě dokončujete novostavbu či rekonstrukci?

Neváhejte oslovit firmu ÚKLID PRESTO a bez starostí si nechat pořádně uklidit. Můžete si objednat rovnou i pravidelný úklid, který jednoduše zajistíte formou rychlé poptávky. Ušetříte čas i energii.

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a neřešte věčně otravný úklid.

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka