Domažlická nemocnice otevřela lékárnu v Poběžovicích

Město Poběžovice a obce z okolí mají opět k dispozici vlastní lékárnu. V pondělí ji v městečku na Domažlicku zprovoznila ve spolupráci s radnicí Domažlická nemocnice.

Jarní servisní akce AUTO CB

Provoz lékárny je každý pracovní den od 8 do 11 hodin, aby navazoval na hlavní ordinační doby ambulancí v nejbližším okolí. Pacienti a klienti lékárny zde pořídí široký sortiment léků na předpis i volně prodejných přípravků, prakticky ve stejném rozsahu, jaký nabízí i přímo nemocniční lékárna.

„Lékárna v Poběžovicích zanikla zhruba před čtyřmi roky. Samozřejmě tu chyběla, protože někteří lidé, zejména ti starší, se hůře dostávají do větších měst. Dlouhodobě jsme se proto snažili její provoz obnovit, ale nedařilo se nám najít provozovatele, který by disponoval dostatečným personálním zajištěním. Letos jsme našli pomoc u Domažlické nemocnice. Jsme za to nesmírně vděčni.,“ říká starosta Poběžovic Martin Kopecký, který vyjadřuje poděkování za obnovení lékárny i praktickému lékaři Miroslavu Plichtovi.

Lékárna je na stejném místě, jako byla původně, tedy v objektu Vranovská 92. Má zrekonstruované interiéry. „Máme zde relativně rozsáhlý sortiment, který plně odpovídá potřebám a obvyklé poptávce pacientů a klientů. Zároveň jsme připraveni zajistit přímo z nemocnice i jakýkoli méně frekventovaný přípravek,“ říká vedoucí lékárnice lékáren Domažlické nemocnice Petra Radošická.

V poběžovické lékárně platí i akční nabídka z lékárenského letáku Lékárny Domažlické nemocnice.

Lékárna Poběžovice

PO – PÁ  |  8 – 11 hod

Poběžovice, Vranovská 92

778 971 939

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka