Duel podzimu, Viktoria hostí Slavii

Duel s nálepkou „ligový zápas podzimu“ už netrpělivě klepe na dveře.

Cílená propagace v Plzni

Viktoria Plzeň v rámci 14. kola FORTUNA:LIGY přivítá v neděli večer na svém stadionu Slavii, obhájce titulu a současného lídra soutěže. Západočeši ale v Doosan Areně se sešívanými neprohráli více než šest let a na tuto sérii budou chtít rozhodně navázat. O snaze stáhnout náskok na čelo tabulky i velikosti utkání promluvili trenér Pavel Vrba společně s Radimem Řezníkem a Romanem Procházkou.

Pražanům se v týdnu herně povedlo utkání proti Barceloně, kdy v Edenu po statečném výkonu prohráli 1:2. „Zápas jsem samozřejmě sledoval. Byl jsem překvapen, s jakou kvalitou ho Slavia odehrála a dokonce bych řekl, že v závěru byla lepší, což mě možná i překvapilo,“ komentuje souboj červenobílých s Katalánci v základní skupině Ligy mistrů kouč Pavel Vrba.

O kvalitě Slavie tak nemůže být sebemenší pochyb. „Hrají náročný fotbal, hodně běhavý a snaží se soupeře přinutit k chybě velkým presinkem,“ tvrdí Radim Řezník. „Mají kvalitní mužstvo, ale to my také. Minulou sezonu jsme je doma dokázali porazit, takže na ten výkon chceme určitě navázat. Víme, že mají nějaké slabiny. Když odevzdáme na hřišti maximum, tak je máme šanci porazit,“ říká odhodlaně Roman Procházka.

Minulý víkend viktoriáni po skvělém výkonu porazili ostravský Baník 3:0, takže je určitě na co navazovat. „Měli jsme tam velmi pěkné kombinace i hodně šancí, které jsme mohli proměnit. Skóre mohlo být i vyšší. Víme ale, že to teď bude ještě o něco těžší, takže náš výkon musí být ještě lepší,“ burcuje Roman Procházka. „Slavia momentálně dominuje v české lize. My je chceme zpomalit, vyrovnat se jim a doufám, že se nám to podaří,“ přeje si Pavel Vrba.

Západočeši z posledních sedmi ligových duelů hned šestkrát vyhráli. „Už pár zápasů to má nějakou tvář. Hráli jsme dobře i v Mladé Boleslavi, jenom jsme neměli štěstí,“ tvrdí Radim Řezník. „Je dobře, že jsme na to po reprezentační pauze znovu navázali a doufejme, že se toho budeme držet,“ doplňuje dlouholetá opora pravé obrany.

Červenomodří budou sázet také na domácí prostředí. „Naši i fanoušci Slavie dokáží vytvořit skvělou atmosféru, takže si myslím, že to bude zápas, který bude mít vše to, co by mělo v české lize být – plný stadion, atmosféru a samozřejmě týmy, jež chtějí získat co nejvíc bodů,“ zve viktoriány na atraktivní duel Pavel Vrba.

„Domácí stadion je důležitý v každém zápase. Víme, že zde máme sílu a body tu nepouštíme lehce. Myslím si, že nám fanoušci pomůžou, naše prostředí může sehrát velkou roli,“ věří Roman Procházka. „Slavia má před námi šest bodů náskok a my ho chceme snížit, ale víme, že nás čeká soupeř, který je momentálně výborný a budeme to mít hodně těžké,“ uzavírá Pavel Vrba.

Informace pro fanoušky

Vstupenky – Slavia
Posledních pár vstupenek na tento zápas bude v prodeji ještě dnes do 17:00 na pokladnách Doosan Areny za severní věží, dále se budou prodávat v sobotu od 13:00 do 17:00 pouze v případě, že zbydou. V den zápasu již prodej vstupenek na utkání se Slavií probíhat nebude.

Vstupenky – Liberec
Následující domácí zápas přijde na řadu 10. listopadu od 14:30 proti Slovanu Liberec. Předprodej vstupenek byl zahájen již včera na všech platformách – online na webu Plzeňské vstupenky ZDE, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE), v klubové aplikaci a také v Doosan Areně. V prodeji zde budou i o víkendu, v sobotu od 13:00 do 17:00 na pokladnách a v neděli od 9:00.

Vstupenky – Kosovo
Veškeré informace k prodeji vstupenek na zápas reprezentace proti Kosovu, který bude 14. listopadu hostit Doosan Arena, naleznete ZDE. Prodej probíhá v pátek 25. října na pokladnách od 9:00 do 17:00, v sobotu 26. října od 9:00 do 17:00 a v den zápasu se Slavií od 9:00 do 16:00.

Otevření bran stadionu
Výkop je na programu v 17:00, brány stadionu se tradičně otevřou 90 minut před výkopem – v 15:30. Fanouškům však vzhledem k velkému zájmu a počtu prodaných vstupenek doporučujeme, aby přišli včas a vyhli se frontám u turniketů.

Pivovarská lávka
Lávka bude v neděli uzavřena obousměrně od 14:30.

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus
V provozu bude i Rodinná tribuna, která má od minulého zápasu nový kabát od fanouška, který si říká Malej Dejv. Nebude zde chybět speciální herní zóna s hrou FIFA 20 na PlayStationu, malování na obličej, fotbálek a fotostěna.

Magazín Viktorián
V tradičním zápasovém magazínu tentokráte naleznete exkluzivní rozhovor s Danielem Kolářem, který zápasy se Slavií uměl rozhodovat. Nebudou v něm také chybět samozřejmě zajímavé statistiky, přehled o mládežnickém dění v klubu a spoustu dalšího. V rámci rubriky Profil hráče B týmu tentokráte představujeme Šimona Gabriela.

Akce ve Viktoria shopu
I na toto utkání je v klubovém fanshopu připravena speciální akce. K zakoupení bude zlevněný rozkládací podsedák za 180 Kč!

fcv


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka