Duel s Jihlavou bude v pondělí živě vysílán na nádvoří pivovaru

Speciální možnost pro fanoušky fotbalové Viktorie přichystal Gambrinus. Na základě obrovského zájmu příznivců červeno-modrých o duel s Vysočinou Jihlava bude pondělní podvečerní utkání vysíláno živě na velkoplošné obrazovce.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Na nádvoří pivovaru před Návštěvnickým centrem bude nachystán stejný servis, jaký si sportovní fandové užívají při probíhajícím hokejovém šampionátu. K dispozici tak budou vedle velkoplošné projekce připraveny také stánky s občerstvením a doprovodný program. Fan zóna bude otevřena od 17hodin,“ přibližuje akci Tomáš Raboch z Plzeňského Prazdroje.

„Jsme rádi, že díky spolupráci se zástupci značky Gambrinus se pro naše fanoušky tato možnost otevře. Poptávka po vstupenkách byla enormní, zájem vysoko převyšoval kapacitu Doosan Areny. Věřím, že na nádvoří pivovaru tak vznikne další pomyslný kotel příznivců Viktorie, kteří poženou naše hráče za společným cílem. Viktoria do akce vloží vstupenky na utkání s Příbramí, klubové šály a také podepsaný dres kapitána Davida Limberského. O tyto ceny budou moct fanoušci soutěžit v rámci doprovodného programu,“ řekl k akci tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

Na místě je ovšem upozornění, že pondělní podvečer na nádvoří pivovaru začíná a končí právě přímým přenosem fotbalového utkání. „Vnímáme otázky fanoušků na možnou podobu potenciálních mistrovských oslav. Nic však není rozhodnuto, takže se plně soustředíme na zápas a žádné oslavy neplánujeme,“ zdůraznil Pillár. „Jakékoliv případné oslavy bychom i vzhledem k rozhodnutí FAČR o předávání poháru směřovali až po třicátém kole.“


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka