DVD s příběhy zvířecích hrdinů chtějí ochranáři z Plzně dodělat na jaře

DVD se všemi pěti příběhy zvířecích hrdinů plus mnoho dalších bonusů by mohly děti dostat symbolicky ke svému svátku „Dni dětí“, a to 1. června 2016.

Cílená propagace v Plzni

DVD ve velice dobrém rozlišení spolu s dalšími bonusy bude možno pořídit přes plzeňské zvířecí záchranáře za spíše symbolickou výrobní cenu a bude určeno k dalšímu šíření.

"V současné době máme natočen a střižen dvojnásobek obrazového materiálu, tři z pěti komentářů jsou namluvené, chystáme se na finální střih a skládání obrazu ke komentáři, plus zvažujeme doplňkovou animaci. K tomu se pracuje na bonusech, kde je obrazově naplánováno x dalších velice zajímavých klipů, chystáme k nim texty a další libůstky," vypočítává šéf zvířecích záchranářů Karel Makoň.

Na projektu je už odpracováno několik desítek hodin, filmovacích dnů i střihu. Jenom obrazový materiál se sbíral dva roky, v hlavních rolích si zahrálo nespočet volně žijících živočichů a do projektu je zapojeno x lidí. Kameru a střih spolu režií garantuje Vladimír Nový. Karel Makoň
stojí za scénářem a režií. "Kromě jazykové skladby klademe nemalý důraz i na biologii jednotlivých zvířat, zeměpis, ekologii, etologii a hlavně
realitu. Chceme, aby příběhy byly co nejpravdivější a zároveň nenásilnou formou vzdělávaly," dodává Karel Makoň.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka