Dvojice surovců brutálně napadla na náměstí v Plzni mladíka. Nepoznáte je?

Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po dvou neznámých pachatelích, kteří bezdůvodně zaútočili na mladého muže.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští policisté pátrají po dvou neznámých pachatelích, kteří se dopustili zvlášť závažného zločinu loupež. V pondělí dne 28. prosince tohoto roku zhruba deset minut před osmou hodinou večerní přistoupili dva pachatelé neznámé totožnosti k 22letému muži, který čekal na svou přítelkyni na náměstí Republiky v centru Plzně, a bezdůvodně jej fyzicky napadli. Na muže zaútočili pěstmi a kopy nohou, kdy údery vedli především do oblasti hlavy. V bití pokračovali i poté, co poškozený v důsledku útoku upadl na zem. Během ataku se pachatelé pokusili napadenému z ruky strhnout pozlacené náramkové hodinky. Nakonec poškozenému odcizili zlatý řetízek a mobilní telefon a z místa utekli. Napadený byl s řadou oděrek a podlitin a vykloubeným ramenním kloubem převezen do plzeňské nemocnice. K incidentu došlo na náměstí Republiky v blízkosti laviček na místě zvaném U Andělíčka.

Popis pachatelů:

pachatel - muž, stáří zhruba 20 let, baculaté postavy vysoké asi 170 – 172 cm, bílé pleti, vlasy pravděpodobně vyholeny strojkem na délku 3 mm, oblečen byl do maskáčové mikiny a tmavých tepláků, hovořil slovensky,
 

pachatel  - muž, stáří zhruba 20 let, vysoký cca 170 – 172 cm, vlasy tmavohnědé barvy měl na temeni střižené na ježka sčesaného na patku, po stranách hlavy zcela vyholeny, v dutině ústní mu na horní čelisti pravděpodobně chyběl či byl zbarven do černa špičák nebo řezák (zub tzv. dvojka nebo trojka).  Oblečen byl do tmavé mikiny a tmavých kalhot. Hovořil rovněž slovensky.Plzeňští policisté se ihned po obdržení oznámení o skutku začali případem intenzivně zabývat, kdy mimo jiné v rámci pátrání po pachatelích získali i kamerový záznam zachycující oba podezřelé krátce před činem v jedné z prodejen v centru Plzně.

  Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali na místě činu či v jeho bezprostředním okolí a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, a občany, kteří mohou identifikovat muže zachycené na fotografiích z kamerového záznamu, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.01.2016 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka