E-shop s úklidovými potřebami Sunexclean.cz nabízí možnost zapůjčit si profesionální čistící stroje

Na e-shopu Sunexclean.cz si můžete zakoupit profesionální úklidové stroje a vysavače. Firma ale nabízí také možnost zapůjčení, servis a náhradní díly.

Jarní servisní akce AUTO CB

E-shop www.sunexclean.cz nabízí široký výběr zboží z oblasti úklidu a hygieny. Jedná se například o úklidové prostředky pro profesionální použití, úklidové stroje a jejich zapůjčení, hygienické systémy, zásobníky na toaletní papír, dávkovače na mýdlo, hotelovou kosmetiku, toaletní papíry, skládané ručníky, tekutá mýdla a mnoho dalšího.

Potřebujete zapůjčit profesionální úklidové stroje? Obraťte se na Sunexclean.cz

Firma Sunexclean s.r.o. nabízí živnostníkům k zapůjčení různé úklidové stroje. Kromě toho již řadu let zapůjčuje firma úklidové mycí stroje, tlakové myčky, průmyslové vysavače, čističe koberců nebo parní čističe. Ke stroji vám nabídne co nejvhodnější úklidovou chemii a obsluhu také zaučí. Firma má k dispozici stroje značek IPC, Fimap, Tron, Ghibli&Wirbel, Kranzle apod.

Servis, náhradní díly i příslušenství

Firma Sunexclean má dlouholeté zkušenosti se servisem úklidové techniky a strojů. Samozřejmostí je dodávka náhradních dílů a příslušenství. Servis je prováděn v sídle firmy, případně po domluvě u zákazníka.

Obchod Sunexclean najdete v Plzni na Roudné

V ulici Pod Všemi svatými 1544/1a na Roudné najdete prodejnu společnosti Sunexclean, kde si kromě nákupu a zapůjčení zboží také můžete vyzvednout své zboží objednané z e-shopu.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

Web
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka