Energetici na západě Čech vyhlásili kalamitní stav

Z důvodu vysoké poruchovosti vlivem velmi silného větru vyhlášen kalamitní stav v okresech Domažlice, Cheb, Karlovy Vary, Klatovy, Sokolov a Tachov s platností od 31.3.2015 18:00 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zákazníci mohou volat na poruchovou linku 840 850 860 i na zákaznickou linku 840 840 840, která je jim k dispozici nepřetržitě 24 hodin.

„Na základě varování ČHMÚ jsme posílili směny až do obsazení všech operátorských pracovišť. Současně průběžně povoláváme operátory, kteří drží pohotovost a obvoláváme i operátory, kteří mají volno a mohou operativně nastoupit do práce,“ říká vedoucí call centra Skupiny ČEZ Slavěna Summerfield a doplňuje: „Standardně řešíme denně kolem 7 tisíc požadavků  zákazníků, dnes jsme se dostali už na 17 tisíc hovorů (stav k 18:45 hodin), přičemž největší nárůst počtu hovorů na poruchovou linku byl po 12. hodině.

Situace se bohužel s přibývajícími počty poruch dále stupňuje. Průměrná čekací doba na přihlášení operátora je nyní v řádu minut a je rekordní za poslední 2 roky. Přesto však více než 80 procent zákazníků se na poruchové lince dočká přihlášení operátora za méně než 30 sekund. Informace jsou v systému průběžně aktualizovány podle postupu odstraňování poruch a podle hlášení jsou evidovány poruchy nové.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka