Fakultní nemocnice v Plzni rozsvěcuje strom splněných přání

Přichází předvánoční čas a FN Plzeň již čtvrtým rokem připravila Vánoční strom splněných přání. Vánoce by měly být především o rodinné pohodě a setkání se s nejbližšími.

Jarní servisní akce AUTO CB

"A abychom se mohli všichni v pohodě potkávat, potřebujeme k tomu také to známé Zdraví. Právě proto, že už nyní víme, kteří lidé budou trávit Vánoce v nemocnici, rozsvěcujeme Vánoční strom splněných přání a společně s vámi se pokusíme přinést do nemocničních pokojů radost a veselí," říká mluvčí FN Plzeň Gabriela Levorová. 

Pokusme se letos zpříjemnit nejkrásnější svátky v roce dětem, které zaskočila dlouhodobá nemoc a nezapomínejme na pacienty, kteří jsou dlouhodobě hospitalizovaní v nemocnici.  Ta představuje příběhy a přání 12 bojovníků  dětského hemato-onkologického oddělení, dále nabízí možnost zakoupit dárek pro pracoviště, kde se léčí děti s úrazy či jinými závažnými chorobami a nezapomíná ani na  oddělení, kde čas tráví senioři, kteří jsou v nemocnici delší čas a nemohou být se svými nejbližšími.

"Chcete-li udělat někomu velkou  radost, klikněte na Vánoční strom splněných přání . Zde si můžete vybrat konkrétní vánoční dárek pro  či oddělení a dát všem naději, že Ježíšek nezapomněl ani na takové místo, jakým je nemocnice.Kliknutím na Vánoční strom splněných přání získáte potřebné informace k možnému zakoupení dárku. Předem děkujeme za to, že koupí dárků uděláte velkou radost lidem, kteří nemohou zažívat tu jedinečnou domácí vánoční rodinnou atmosféru jako vy," dodává Levorová. 

http://www.fnplzen.cz/strom_prani_2016





Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka