Fakultní nemocnice v Plzni rozsvítila strom splněných přání. Obdarujte hospitalizované

již třetím rokem se v prosinci rozsvěcuje na webových stránkách Fakultní nemocnice Plzeň Vánoční strom splněných přání.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vánoce by měly být především o rodinné pohodě a  o možnosti setkávání se  s těmi  nejbližšími. "A právě proto, že už nyní víme, kteří lidé budou trávit Vánoce v nemocnici, a nebudou v kruhu rodinném,  rozsvěcujeme Vánoční strom splněných přání  a společně s vámi se pokusíme přinést do nemocničních pokojů radost a veselí," říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová. 

Na www.fnplzen.cz svítí vánoční stromeček, na kterém veřejnosti nemocnice představuje malé pacienty, kteří tráví hodně času v nemocnici a  zároveň seniory, kteří jsou hospitalizováni  delší čas a nemohou být ve své rodině. Po kliknutí  na Vánoční strom splněných přání  si  můžete vybrat vánoční dárek pro konkrétního pacienta, či oddělení, a dát všem naději, že Ježíšek nezapomněl ani na takové místo, jakým je nemocnice.

"Letos i Fakultní nemocnice Plzeň připravila dárek pro své  návštěvníky – 1.prosince jsme spustili zcela nové webové stránky. Doufáme, že svou přehledností budou dobrým průvodcem pro všechny pacienty a klienty," dodává Levorová.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka