Festival nabídne hudbu, jídlo i prohlídku bydlení

V pátek 27. září 2019 od 11:00 do 18:00 hodin se uskuteční festival organizovaný developerskou společností Daramis – Unicity Fest v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

V těsném sousedství Západočeské univerzity v ulici Technická, ve vnitrobloku projektu Unicity Plzeň, se návštěvníci mohou těšit na hudební vystoupení skupiny Sunflower Carneval a Saxokida, farmářský raut s trhy, sportovní turnaje o ceny, do kterých se může zapojit veřejnost, prohlídku vzorových bytů k nájemnímu bydlení nebo nákupu do osobního vlastnictví.

„Zájem o nájemní bydlení roste úměrně s růstem cen nemovitostí. Projekt Unicity Living, který chceme v rámci festivalu Unicity Fest zviditelnit, je vzhledem ke své poloze, benefitům, které nabízí, a nabídce plně vybavených bytů ideální volbou pro studenty a pedagogy Západočeské univerzity v Plzni, která se nachází v těsné blízkosti projektu. Zároveň chceme představit zahájení prodeje nových bytů v rámci třetí etapy výstavby projektu Unicity,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Projekt Unicity Living nabízí více než 200 plně vybavených bytů typu 2+1 a 1+kk se širokou škálou doprovodných služeb. K dispozici jsou například wi-fi síť, prádelny, společenská místnost  a místnost pro jógu, security služby, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grilem a multifunkčním hřištěm.

Vedle možnosti nájemního bydlení Unicity Living byl zahájen prodej nových bytů v rámci třetí fáze, která zahrnuje tři domy se 102 byty. Zájemci o nový byt mohou vybírat z dispozičního řešení 1+kk až 4+kk.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 15.09.2019 08:29



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka