Film Servis Plzeň může užívat ochranné známky Festival Finále Plzeň a Zlatý ledňáček

Společnost Film Servis Plzeň s. r. o. může používat slovní ochranné známky „Festival Finále Plzeň“ a „Zlatý ledňáček“, a to za účelem pořádání Festivalu Finále Plzeň v letech 2024-2027.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na svém jednání to ve čtvrtek 18. ledna 2024 schválila Rada města Plzně.

„Vlastníkem obou ochranných známek je v současné době statutární město Plzeň. Společnost Film Servis Plzeň s. r. o. se stala i pro období let 2024-2027 organizátorem Festivalu Finále Plzeň a na základě usnesení Zastupitelstva města Plzně ze 14. prosince 2023 získala dotaci ve výši 12 milionů korun na pořádání tohoto festivalu. Proto jsme společnosti poskytli souhlas s užíváním obou těchto ochranných známek po dobu příštích čtyř let,“ řekla Eliška Bartáková, radní města pro oblast kultury a památkové péče.

Filmový Festival Finále je každoroční soutěžní a bilanční přehlídkou českých celovečerních hraných filmů a soutěžní přehlídkou dokumentů. Během jednoho týdne je ve Plzni promítnuta veškerá celovečerní hraná produkce a výběr toho nejlepšího a nejzajímavějšího z dokumentů. Hlavním oceněním je Zlatý ledňáček, udělovaný například za nejlepší celovečerní hraný či nejlepší dokumentární film.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka