Filmové noci v lochotínském amfiteátru trhají rekordy

Krásné počasí a české filmy trhají na Filmových nocích rekordy. Hned dva filmy v uplynulém týdnu přilákaly do hlediště amfiteátru nejméně tři stovky diváků. Rekordmanem jsou Kobry a užovky, na které přišlo 430 lidí.

Cílená propagace v Plzni

"Na Pelíšky rovné tři stovky,“ pochvaluje si organizátor Filmových nocí Radek Uhlíř. Od pondělí do soboty přišlo na promítání pod širým nebem 1350 diváků. Průměrná návštěvnost činila tedy 225 osob. V horkém počasí mají lidé v amfiteátru navíc možnost dívat se na film z bazénku s vodou.

 Poslední červencový týden otevře filmový hit Hobit: Bitva pěti armád. Závěrečné vyprávění dobrodružství Bilbo Pytlíka s Martinem Freemanem v hlavní roli se promítá v pondělí od čtvrt na deset večer. V úterý je na programu romantické drama Ireny Pavláskové podle knihy Barbary Nesvadbové Bestiář. Na středu organizátoři přichystali další dobrodružství Captaina Americy. V Návratu prvního Avengera se diváci mohou těšit na Chrise Evanse, Scarlett Johansson nebo Roberta Redforda. Čtvrteční večer bude patřit filmové adaptaci románu Davida Mitchella Atlas mraků. V režii Toma Tykwera a Lana a Andy Wachowských hraje Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon a další. Červencovou nabídku uzavře americká animovaná komedie o malém geniálním konstruktérovi robotů, Velká šestka. Srpnovou část Filmových nocí pak v sobotu otevře Mortdecai: Grandiózní případ. Britská akční komedie s Johnnym Deppem, Ewanem McGregorem a Gwyneth Paltrow se promítá od 21 hodin. Stejně jako nedělní novinka české kinematografie s Alenou Mihulovou a Bolkem Polívkou, film Slávka Horáka Domácí péče.  

Promítání v lochotínském amfiteátru začíná po západu slunce, tedy do konce července ve 21:15 h. Od 1. do 15. srpna se promítá od 21:00 h. Vstupné je 90 korun.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.07.2015 08:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka