Filmové noci zchladí skutečný sníh

Rozpálený lochotínský amfiteátr očekává sněhovou nadílku. To není předpověď počasí, ale atraktivní slib pro další týden Filmových nocí.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Ve středu 12. srpna dovezeme do amfiteátru nefalšovaný sníh, aby si diváci filmu Sněženky a machři mohli užít pravou českou koulovačku,“ vysvětluje organizátor Filmových nocí Radek Uhlíř. 

Další týden promítání pod širým nebem otevře v pondělí americké sci-fi drama Já, legenda. Snímek režiséra Francise Lawrence podle knihy Richarda Mathesona vypráví příběh špičkového vědce, který zůstane dost možná posledním člověkem, který přežil pandemii smrtícího viru. Na úterní večer je připraven film s Leonardem diCapriem Počátek, jenž diváky zavede do světa průmyslové špionáže. Středa pak bude patřit již zmíněné české filmové klasice Sněženky a machři. Ve čtvrtek se bude promítat česká novinka, komediální horor s Leošem Nohou, Petrem Čtvrtníčkem, Jiřím Panznerem a Pjeerem van Eckem Nenasytná Tiffany. Další filmový večer přenese publikum do světa fantazie, pohádek a muzikálů. Na programu je totiž Čarovný les s Johnym Deppem, Meryl Steepovou a dalšími hvězdami. Také sobota bude ve znamení muzikálu. Na plátno lochotínského amfiteátru přijde hvězdná Mamma mia! Program tohoto týdne pak uzavře snímek neméně hvědný: Schindlerův seznam.

Promítání v lochotínském amfiteátru začíná po západu slunce, tedy ve 21:00 h. Od neděle 16. srpna se začátky projekcí posouvají na 20:30 h. Vstupné je 90 korun.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 10.08.2015 17:02



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka