FN Plzeň rozšiřuje provoz infolinky

Z důvodu častých dotazů široké veřejnosti rozšířila FN Plzeň od úterý 3.listopadu 2020  infolinku pro poskytování informací o provozních opatřeních.

Cílená propagace v Plzni

Infolinka zároveň slouží pro zodpovězení nejčastějších dotazů spojených s onemocněním COVID-19.

Své dotazy mohou zájemci volat na telefonní číslo 377 402 179 nebo psát na níže uvedené adresy, provoz infolinky FN Plzeň bude zajištěn každodenně (pondělí-neděle) v časech 8:00-20:00 hod. nebo psát na:
    • infolinka@fnplzen.cz  -  pro dotazy veřejnosti, spojené s vyšetřením na COVID-19, veškeré informace týkající se provozních opatření v rámci FN Plzeň a odpovědi na nejčastější dotazy týkající se COVID-19.
    • infocovid@fnplzen.cz - pro hromadné objednávky samoplátců požadujících skupinové odběry 5 osob a více – včetně tzv. firemních odběrů, realizované mimo stávající odběrový systém FN Plzeň. Maximální denní provozní kapacita je 25 klientů skupinových (firemních) odběrů.

Odeslaný e-mail pro hromadné objednávky samoplátců musí obsahovat tyto informace:
    • přesnou identifikaci subjektu – jeho celý název, adresu, IČO, DIČ
    • jmenný seznam zájemců o odběr, včetně data narození
    • kontaktní adresu klienta, kam budou odeslány výsledky a telefonní číslo, které v případě pozitivity klienta musí kontaktovat Krajskou hygienickou stanici Plzeňského kraje (KHS PK).
    • žadatel bude kontaktován odpovědnou osobou k upřesnění podmínek fakturace, místa a času plánovaného odběru

Ředitel FN Plzeň Václav Šimánek dodává: „Přestože je nemocnice v tomto období velmi vytížená, nesmíme zapomínat, že kromě covidových pacientů máme i nemocné s jinými chorobami. Lidé by neměli zapomínat na péči o své zdraví a v případě zdravotních potíží se obrátit na svého praktického lékaře či odborníka FN Plzeň. Veřejnost se často neorientuje ve stávajících omezeních a mívá velké množství dotazů týkajících se provozu nemocnice. I  z tohoto důvodu jsme se rozhodli zřídit infolinku, na kterou budou moci lidé volat nebo psát své dotazy, a  tím získají odpovědi na  otázky, které je mohou trápit. Věřím, že tento způsob komunikace bude přínosný a pomůže veřejnosti se lépe orientovat v současně nastavených pravidlech.“


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 03.11.2020 12:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka