Fotíte mobilem a chcete se zlepšit? Richard Beneš a Visio Art Gallery pořádají kurzy

Visio Art Gallery na plzeňské Roudné ve spolupráci s Richardem Benešem přináší příležitost, jak prohloubit své fotografické znalosti. Po prvním úspěšném foto-kurzu připravují druhý a Richard Beneš vás naučí, jak nepozorovaně fotit mobilem, jak posléze tyto fotografie upravit a jak je prezentovat na sociálních sítích.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kdo se má pořád dívat na rozmazané fotky se špatným ořezem.... pojďte se to s Richardem pořádně naučit. Lektor Richard Beneš pracuje jako televizní redaktor, píše recenze a články o fotografování Iphonem, aplikacích, příslušenství a mobilní fotografii. Sleduje a zná všechny nové aplikace a je velký milovník koček.

Pozor, počet míst je omezen, maximální počet účastníků kurzu je 8 lidí.

- Fotografický workshop se koná 15. 10. 2016 v 9:00–17:00 Na Roudné 18, Plzeň a  je určen pro začínající i pokročilejší fanoušky mobilní fotografie, kteří používají chytrý mobil libovolné značky s foťákem.

- Je nutné mít již předem stažené editační aplikace Snapseed, VSCO, Mextures, Camera+, Hipstmatic

- Rozbor a samotné hodnocení snímků, kterým chybám se vyvarovat, doporučení, tipy a rady, jakým směrem pokračovat v tvorbě, aby to dávalo smysl a hlavně nás to nadále bavilo

- Fotografie a sociální sítě, co jak na nich prezentovat - Instagram, EyeEm, Flicker atd

- Součástí workshopu bude i fotografování v terénu a soutěž o nejlepší fotografii pořízenou a upravenou během kurzu (fotografie budou týden vystavené na facebooku a která bude mít nejvíc like zvítězí)

- Cena workshopu Richarda Beneše je 700,- Kč včetně DPH.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka