Fotosoutěž: Plzeňská Trojka hledá strašidla i barevnou přírodu

První listopadové dny tradičně patří duchům, dušičkám a strašidlům nejrůznějšího druhu.

Jarní servisní akce AUTO CB

 "Letos se zřejmě strašidla na žádné akci společně nepotkají, ale věřím, že příprava masek proběhne a děti v maskách nás postraší alespoň on-line. Je to pochopitelně trochu nadsázka, ale protože nás velmi mrzí, že se nemůžeme s vámi dětmi společně potkat, připravili jsme soutěž o nejhezčí strašidlo prostřednictvím internetu,“ říká David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Dlouhé podzimní večery tedy můžete s rodiči využít na přípravu kostýmu třeba mrtvé nevěsty, zombie příšery nebo dýňového krále. Ve vyrobeném kostýmu se vyfoťte a fotku od pátku 30. 10. do neděle 8. 11. 2020 pošlete na e-mail knotek@plzen.eu či baueroval@plzen.eu nebo do zpráv na facebookový profil Městského obvodu Plzeň 3. Došlé fotografie zveřejníme na našem facebookovém profilu a podle počtu lajků pak sledující rozhodnou, jaké strašidlo je to nejkrásnější nebo spíš nejstrašidelnější. Odměna pro vítěze je pochopitelně připravena.

K podzimu patří dýně, hlavně ty strašidelné

Další soutěž vyhlašuje plzeňský centrální obvod pod záštitou prvního místostarosty Petra Balouna, který je zároveň vášnivým zahrádkářem. Místostarosta „vypisuje“ online soutěž o nejlepší haloweenskou dýni: „Při večerních a nočních procházkách jsem vždy obdivoval v jak strašidelné výtvory se o Halloweenské noci dokáží proměnit naše dýňové výpěstky, a protože nyní se večerní procházky omezují, chtěl bych se pokochat alespoň při této soutěži.“

Podzim hýří barvami, vyfoťte je

Místostarostové Ženíšek a Šec společně přebírají záštitu soutěže o nejlepší podzimní fotografii. „I v této krizové době je potřeba vnímat krásu přírody, užívat si ji plnými doušky a nejen čerstvým vzduchem bojovat proti zákeřnému viru,“ říká místostarosta Ženíšek. „Věřím, že objektivem zachycené obrázky naplní pozitivní energií i ty spoluobčany, kteří se do přírody z různých důvodů nemohou nyní podívat,“ dodává místostarosta Šec.

Vedení MO Plzeň 3 věří, že tyto soutěže nás všechny alespoň trochu vrátí do normálu a pomohou překonat nynější těžké období. Každý z členů vedení pak vybrané snímky pochopitelně ocení. Výsledky budou vyhlášeny na FB, tak se nezapomeňte stát fanoušky stránky.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka