A k tomu další neodolatelné delikatesy korunované správně ošetřeným a načepovaným pivem.
Zkušený kuchařský tým pod vedením Jakuba Spírala a Daniela Potužáka připraví tradiční husí kaldoun s masem, droby, kořenovou zeleninou a širokými nudlemi, coby hlavní chod se bude podávat konfitované husí stehno s červeným a bílým zelím, bramborovými knedlíky, křupavou cibulkou a jako dezert výborný svatomartinský koláč se švestkami a drobenkou.
Hospoda Na Spilce na nádvoří plzeňského pivovaru Plzeňský Prazdroj patří mezi největší podniky v České republice a nachází se v prostorách bývalých kvasných sklepů. V roce 2022 prošla výraznou proměnou, a to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i menu. Tým zkušených profesionálů tu vaří jídla z prvotřídních surovin pocházejících zpravidla od lokálních farmářů a často také přímo z plzeňského piva. Zdejší pýchou je pak perfektně ošetřené a načepované pivo – včetně nefiltrovaného ležáku Pilsner Urquell.