Genetické a imunologické vyšetření párů v Plzni

Před rokem se přestěhovalo C.A.R. Natalart do nové budovy Genetiky v Plzni-Černicích. Cílem tohoto stěhování bylo zkvalitnění prostředí pro páry, které touží po miminku.

Cílená propagace v Plzni

Před rokem se přestěhovalo C.A.R. Natalart do nové budovy Genetiky v Plzni-Černicích. Cílem tohoto stěhování bylo zkvalitnění prostředí pro páry, které touží po miminku, vybudování prostor, které vyhovují přísným požadavkům SUKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv) a zavedení nových metod ve spolupráci s Genetikou: zavedení metody PGD/PGS - preimplantační genetické diagnostiky a screeningu, což se podařilo a tato metoda se zde provádí.

Při neuspěšné léčbě metodami asistované reprodukce doporučujeme genetické a imunologické vyšetření párů, obě tato odborná vyšetření jsou dostupná v budově Genetiky, což umožní párům úsporu času  a možnost komplexního zhodnocení ihned po provedeném vyšetření.S tím samozřejmě souviselo dovybavení laboratoře, která byla vybavena novou technikou např. novým laserem, který se používá při PGD/PDS k odběru blastomery a metodě asistovaného hatchingu. Z laboratorních metod jsme zavedli vyšetření AMH (antiMüllerianského hormonu) k predikci ovarialní rezervy, predikci plodnosti (předpoklad odpovědi vaječníků na hormonální stimulaci), ve spolupráci s biochemickou laboratoří Privamed.

Díky zavedení nových  metod, přístrojovému vybavení a posílení embryologického týmu se zvýšila uspěšnost léčby v Natalartu.

Doufám, že i v tomto roce bude uspěšnost léčby v CAR Natalart vysoká a páry zde budou spokojeny.

MUDr. Pavel Rokyta
NATALART s.r.o.

e-mail: natalart@natalart.cz
tel.: 373 300 122
www.natalart.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 19.01.2015 10:32




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka