Giant liga nabízí drama až do konce, Boubal vede o jediný bod

GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – desátý závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Dramatická koncovka až do úplného konce letošního ročníku, čeká na fanoušky a soupeře o celkové vedení.

Cílená propagace v Plzni

Martin Boubal se po seškrtání nejhoršího výsledku dostal o jediný bod před dosavadního lídra soutěže Jan Rybu.

Poslední dva bodované závody v Plzni tak rozhodnou o letošním vítězi GIANT LIGY PLZEŇ 2021.

Do Plzně na start se opět chystá kompletní tým Rafkarna IDEA cycling, který má za sebou skvělou organizaci tradičního kriterijního závodu v Hradci Králové, který vyhrál Alois Kaňkovský a zároveň oznámil konec sportovní kariéry.

Očekáváme souboj týmů Sparty a Hello CTW o vítězství. V měsíci září se navíc bude bojovat o poslední puntíkovaný dres aktivity, který v srpnu uhájil Richard Habermann.

V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch). V dresu vedoucího závodníka kategorie masters uvidíme Petra Rumana (Cyklo Atom).

Pro kategorii starší žáci, kadetky, kadeti a juniorky je připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) kde první kategorie jede závod na 15 kol od 15:45 hod. A druhá mládežnická kategorie jede závod na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

V úterý 7. září od 17:30 hod tak pokračuje 10. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 06.09.2021 09:40



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka