Giant liga pokračuje, v dresu lídra Martin Boubal

GIANT LIGA PLZEŇ 2022 – jedenáctý finálový závod 21. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2022 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ jako GP Inkomo vzduchotechnika.

Cílená propagace v Plzni

V dresu lídra seriálu se představí Martin Boubal, který vede soutěž o třicet šest bodů před Richardem Habermannem (AC SPARTA PRAHA). A letos již před posledním bodovaným závodem, může slavit celkové vítězství v letošním ročníku Giant ligy 2022. Na třetím místě se stále drží Pavel Kelemen (AC Sparta Praha) se ztrátou 44b.

Poslední bodovaný závod, tak bude soubojem o vítězství v kategorii juniorů, kde zatím drží první místo Jaromír Kohout se 156 body před svým stájovým kolegou Vladimírem Krocem (oba RKCA), který ztrácí 3 b .

Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů i jednotlivců a již malou oslavu kompletního týmu Hello CTW v čele s Martinem Boubalem.

Otevřený souboj je i o puntíkovaný dres měsíce září, kde mají zatím shodný počet bodů tito jezdci:  Stošek, Kerl, Ryba,Kelemen Pavel (po 2 bodech)

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

V úterý 13. září od 17:30 hod tak pokračuje finálový 11. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2022, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

Sportovní odpoledne by mělo začít již od 15:45 hod, kdy pod taktovkou Roman Kreuziger Cycling Academy z.s. startují závody pro žáky, kadetky a kadety.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka