Giorgio Fashion - rodinná firma, která podporuje hendikepované děti

Obchody s pánskou módou Giorgio Fashion najdete v Plzni ve Smetanově ulici, v Galerii Slovany a v OC na Rokycanské. Vaňourkovi, kteří obchody provozují, však nežijí pouze fazónou pánských sak a módními vzory kravat. Dlouhodobě přispívají na provoz šťáhlavického Centra Hájek. O charitativním týdnu Daruj srdcem jsme si povídali s Věrou Vaňourkovou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve vašem obchodě denně padají jména značek jako Jamel Fashion, Saxoo London či Vincenzo Boretti. My se však zeptáme na Matýska...

Právě proto, že nám osud dovolil řešit s našimi zákazníky pohodové otázky módy a stylu, jsou malý Matýsek a jeho maminka Blanka naší srdeční záležitostí. Když se potkáte s člověkem, který nemá jinou možnost, než se kromě těžkého hendikepu svého syna vyrovnat a bojovat s vlastní velmi vážnou nemocí, můžete jen s pokorou smeknout. A samozřejmě pomoci. 

S Matýskem a Centrem Hájek, které pomáhá lidem trvale pečujícím o děti s postižením, jsem se seznámila díky Markétě Jungové. Dokázala na nás přenést své nezdolné nadšení a neutuchající touhu pomáhat. Pochopili jsme, že žádná podpora - bez ohledu na její výši a formu - není bezvýznamná. My se rozhodli pomáhat dlouhodobě, protože všechny rodiče, kteří jsou na službách Centra Hájek závislí, čeká celoživotní boj. S manželem jsme založili transparentní účet 71314613/5500, kam poukazujeme část tržeb a výnos z módních přehlídek. Právě nyní jsme z účtu hradili 26 tisíc Kč za Matýskovu rehabilitaci.

To je úžasné. Proč se nyní navíc připojujete k charitativní akci Daruj srdcem?

Benefiční týden pořádá Iveta Churavá z farmářského obchodu na Roudné, další člověk, kterého si velmi vážím. Velmi rádi do našeho obchodu v Galerii Slovany umístíme sbírkovou kasičku a navíc z každého nákupu věnujeme 200 Kč na konto Centra Hájek. Jako motivaci pro naše zákazníky se štědrým srdcem připravujeme na konec týdne slosování o voucher a VIP kartu Giorgio Fashion. Týden Daruj srdcem bereme jako skvělou příležitost seznámit veřejnost s činností Centra Hájek. Ve světě nákupních center je velmi snadné zapomenout, že jsou kolem nás lidé, kteří naši pomoc skutečně potřebují. Předem děkujeme všem, kteří do benefiční kasičky přispějí.  

Děkujeme za rozhovor a přejeme vám hodně štěstí.

www.giorgio.cz
www.centrumhajek.eu
Charitativní týden Daruj srdcem

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka