Gurmánský tip: Svatomartinské hodování v Hospodě Na Spilce

11. listopad už dávno není jen svátkem Martinů či Martínků, ale všech milovníků dobrého jídla a pití. Slavit se bude také v legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji.

Cílená propagace v Plzni

Speciální svatomartinské menu s dozlatova vypečenou husičkou a dalšími tradičními delikatesami korunované správně ošetřeným a načepovaným pivem tady budou servírovat od 10. do 13. listopadu.

Letos třicetiletá Hospoda Na Spilce, jedna z největších hospod v České republice, se návštěvníkům v létě otevřela po více než dvou letech. Podnik, který byl dlouhá léta oblíbeným cílem nejen návštěvníků pivovaru Plzeňský Prazdroj, na jehož nádvoří sídlí, prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Zdejší kuchyně je unikátní spojením „pivo a jídlo“, což se samozřejmě odráží i ve svatomartinské menu, jehož součástí je hned několik chodů: Husí kaldoun s masem, droby, kořenovou zeleninou a širokými nudlemi / Konfitované husí stehno, červené a bílé zelí, bramborové drbáky, křupavá cibulka / Svatomartinské pivní rohlíčky s makovou a ořechovou nádivkou. Na objednávku (minimálně den dopředu) je k mání také celá pečená husa nadívaná bylinkovou nádivkou z pivního chleba a jablek, červené a bílé zelí, variace knedlíků, křupavá cibulka. Užijte si svátek svatého Martina bez starostí a se vším, co patří na sváteční tabuli!

Hospoda Na Spilce – objednávky a rezervace: +420 724 617 355, info@naspilce.cz

Aktuální informace na www.naspilce.cz a na FB https://www.facebook.com/naspilce

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka