Gymnázium Františka Křižíka zahajuje školní rok netradičně

Jako tradičně připravilo plzeňské Gymnázium Františka Křižíka a základní škola na svůj první školní den netradiční slavnostní zahájení školního roku.

Cílená propagace v Plzni

Zatímco základní škola se se svou lodí i dětmi vydává na společnou radostnou plavbu, gymnázium se rozhodlo prostřednictvím známé pohádky představit svým studentům 7 návyků z programu Leader in me, do kterého se letos pouští.

Tento program staví na přesvědčení, že každé dítě má přirozený talent a potenciál. Program vychází z filosofie osobního rozvoje 7 návyků skutečně efektivních lidí R. Coveyho, rozvíjí schopnosti vést sebe sama a učí děti zodpovědnosti za vlastní chování a výsledky, samostatnosti, respektu a spolupráci a podporuje jejich sebedůvěru. 7 návyků pomáhá od roku 1999 tisícům učitelů a žáků po celém světě. GFK patří v ČR mezi první 4 zapojené školy a je první střední školou, která se na našem území pustila do tohoto projektu. Od zavedení programu si slibuje zlepšení klimatu i kultury ve škole, zlepšení studijních výsledků a minimalizaci problémů v chování.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka