Hala Lokomotivy hostí od pátku republikový šampionát v aerobiku

Plzeň o víkendu hostí historicky poprvé MČR ve sportovním aerobiku, fitness týmech a Aerobic team show. Do Plzně se tak sjedou špičky českého a často i světového sportovního aerobiku.

Cílená propagace v Plzni

Těšit se můžeme na zástupce národní aerobikové elity včetně úspěšných medailistů z jarního Mistrovství Evropy, které se konalo v Karlových Varech. 

Kolem 750 závodníků předvede to nejlepší, s čím se hodlají představit na blížícím se Mistrovství svěla v holandském Leidenu 16. 10 - 20.10. a to v kategorii sportovní aerobik, fitness týmech a v kategorii Aerobic Team Show.

Šampionát se bude konat v městské hale Lokomotiva, Úslavská 75 od pátku 6. 10. ve 14.00 zahájí základní kola žen kategorie kadet (11 - 13 let) a  junior (14-16 let), v sobotu 7.10. pak proběhnou semifinálová kola sportovního aerobiku a fitness týmů, v 18.00 se dočkáme prvního finále, kde již půjde o medaile a to v kategorii Aerobic Team Show, kde má Plzeň svá zastoupení ve dvou věkových kategoriích. V neděli 8.10. se můžeme těšit na finále MČR za účasti kamer České televize, pevně věříme, že  ve finále uvidíme  některou z našich závodnic v kategorii jednotlivci. Na startu máme čtyři závodnice ve čtyřech věkových kategorií Viktorii Hejlovou 8-10 let, Emmu Přibylovou 11-13 let, Elišku Pechmannovou medailistku z loňského ME 14-16 let a Elišku Fajfrlíkovou úspěšnou plzeňskou závodnici a medailistku z ME a MS.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 05.10.2017 12:02



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka