Hejtmanka přijala mistrovské házenkáře Talentu, dostali dort

Hejtmanka Ilona Mauritzová a její náměstek Pavel Karpíšek se v pondělí na krajském úřadě setkali s hráči Talent týmu Plzeňského kraje.

Cílená propagace v Plzni

Ten v letošní sezóně získal extraligový titul, v historii klubu již osmý. Jako poděkování za reprezentaci Plzeňského kraje dostali hráči speciální týmový dort a drobný dárek.

Hejtmanka Ilona Mauritzová a její náměstek Pavel Karpíšek společně poděkovali hráčům týmu a členům realizačního týmu za reprezentaci Plzeňského kraje v letošní sezóně, která především vlivem epidemie koronaviru byla významně omezena. Speciální dort s logem Talent týmu Plzeňského kraje připravila pro tuto příležitost Střední škola zemědělská a potravinářská Klatovy. Zástupci Plzeňského kraje pak na oplátku od hráčů dostali podepsané dresy a týmovou památeční fotografii. Tradičně se všichni členové mistrovského týmu podepsali do vzpomínkové Pamětní knihy Plzeňského kraje.

Plzeňský kraj podporuje plzeňskou házenou pravidelně a řadí se mezi významné partnery. V loňském roce byla podpora z rozpočtu kraje 4 mil. Kč. Pro letošní rok je podpora klubu 2,5 mil. Kč.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka