Hledáte někoho na pravidelný či generální úklid pro SVJ? Je tu pro vás plzeňská firma ÚKLID PRESTO

Pokud jste členem SVJ a hledáte firmu na pravidelné úklidy či pouze na generální úklid, je tu pro vás regionální firma ÚKLID PRESTO. Objednejte si profesionální firmu zabývající se nejen úklidem nemovitostí.

Cílená propagace v Plzni

Nabídka plzeňské firmy ÚKLID PRESTO zahrnuje široké spektrum služeb, včetně komplexního úklidu kanceláří, výrobních hal a komerčních prostor, kolaudačních úklidů, úklidových služeb pro SVJ atd. K dosažení těch nejlepších výsledků využívá moderní úklidovou techniku spolu s profesionálními úklidovými chemikáliemi. 

Máte specifické požadavky? S firmou ÚKLID PRESTO žádný problém

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO si uvědomuje, že každé SVJ má specifické požadavky a rozsah úklidu se může lišit. Proto společnost nabízí flexibilitu a individualizaci svých služeb. Můžete si vybrat, zda potřebujete pravidelný úklidový servis nebo jednorázový generální úklid. Tým profesionálních úklidových specialistů se přizpůsobí vašim potřebám, aby zajistil, že úklid bude proveden v přesně stanoveném termínu a podle vašich požadavků.

Záleží vám na ekologii? Firmě ÚKLID PRSTO také!

Firma ÚKLID PRESTO klade důraz na bezpečnost a ekologický přístup svých služeb. Při úklidu používají šetrné a ekologicky šetrné čisticí prostředky, které minimalizují negativní vliv na životní prostředí a zdraví lidí. Generální či pravidelný úklid pro SVJ je důležitým krokem k vytvoření čistého a příjemného prostředí pro všechny obyvatele.

Pozor! Nechte si zpracovat cenovou nabídku zdarma!

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, v takovém případě využijte rychlé poptávky

Co vše zahrnuje generální úklid SVJ?

Generální úklid pro SVJ zahrnuje následující úkony:

  • komplexní úklid bytových domů v Plzni

  • úklid chodeb a schodišť

  • údržba vstupních dveří

  • údržba, úklid kabiny výtahů

  • úklid sklepních chodeb

  • zabezpečujeme také veškeré generální úklidy

  • mytí oken a prosklení

  • čištění stěn výtahových šachet

  • strojní čištění garážových stání

  • úklidy po rekonstrukcích a revitalizacích

ÚKLID PRESTO, s.r.o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

Foto: Alfin Auzikri / Pexels.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka