Hokejová Plzeň hlásí velké změny v prodeji vstupenek a permanentek

Do nové sezóny s nižšími cenami a novým systémem prodeje vstupenek a permanentek. Tak by se daly shrnout nejzásadnější změny, které přichystal klub HC Škoda Plzeň pro své fanoušky.

Cílená propagace v Plzni

Klub představuje novinky v systému prodeje vstupenek a permanentek s platností od nadcházející sezóny 2015/2016. "Uvědomujeme si, že dosavadní model prodeje již nebyl vyhovující, zejména pak pro rodiny s dětmi, a proto jsme se rozhodli vyslyšet četné připomínky a připravili pro vás kompletně nový systém prodeje. Snažili jsme se sestavit nabídku tak, aby byla zajímavá a dostupná pro všechny zájemce. Naši fanoušci jsou pro nás tím nejdůležitějším a my jich chceme nalákat do ochozů co nejvíce. Pevně věřím, že naši snahu ocení a permanentku nebo zvýhodněný balíček vstupenek si zakoupí,“ říká Magdalena Bočková, nová marketingová manažerka HC Škoda Plzeň. A o jakých změnách hovoří?

Magdalena Bočková představuje:

permanentky:

* Zásadně jsme rozšířili kategorie permanentních vstupenek. Nyní můžete vybírat z permanentek KLASIK, PREMIUM, RODINA a DÍŤE. U permanentky KLASIK došlo k výraznému snížení ceny u lístků z 2. kategorie. Nově pak nabízíme velmi výhodnou permanentku PREMIUM, která platí nejen pro základní, ale i pro nadstavbovou část soutěže (zápasy play-off včetně předkola), permanentku RODINA s bezplatným vstupem pro jedno dítě a permanentku DÍTĚ za symbolickou cenu pro děti do 15 let. Pozor, permanentka DÍTĚ opravňuje ke vstupu na stadion pouze fanouška do 15 let. Nikomu jinému nebude vstup na stadion umožněn. Po zakoupení kterékoliv permanentky fanoušek rovnou obdrží kartičku, kterou využívá celou sezónu, tzn. již není potřeba navštěvovat nás dvakrát, jednou kvůli zaplacení a podruhé kvůli vyzvednutí. Pro varianty Klasik, Rodina a Dítě navíc platí, že vstupenky na nadstavbovou část soutěže si mohou fanoušci dokoupit online na internetu.

* Jako držitelé permanentní vstupenky kterékoliv kategorie máte možnost v průběhu celé sezóny 2015/2016 využít nabídky benefitů jak od klubu tak od partnerů klubu. Kompletní nabídka však bude představena později, protože některá jednání ještě probíhají. Prozatím, základními benefity jsou:

o Stálá sleva 10 % na veškerý nezlevněný sortiment ve fanshopu

o Volný vstup na všechna přátelská a přípravná utkání

o Přednostní právo nákupu na všechna utkání nadstavbové části soutěže

o Jistota stálého místa pro celou sezónu

Vstupenky:

* Zavedli jsme systém tzv. zvýhodněných balíčků vstupenek. Tyto zvýhodněné balíčky jsou připravené pro fanoušky, kteří nechtějí nebo nemohou navštívit všechny domácí zápasy a nevyplatí se jim proto pořizovat permanentku. Vybírat lze ze 2 typů, velký na 12 vstupů a malý na 5 vstupů. Ceny balíčků jsou nastaveny tak, že u velkého zákazník získává 2 vstupy zdarma a u malého 1 vstup zdarma. Vstupenky v rámci zvýhodněného balíčku si můžete zakoupit a vytisknout online na internetu z pohodlí vašeho domova nebo v HM aréně. Po zakoupení obdržíte unikátní kód, pomocí kterého si následně můžete opět online na internetu nebo v HM aréně pořídit vstupenky na vámi vybrané zápasy. Na každý z vámi vybraných zápasů si doma vytisknete nebo na pokladně u stadionu dostanete jednu novou vstupenku. Zvýhodněný balíček je platný na jakékoliv domácí utkání základní části extraligy. Pozor, na vybraná utkání nemáte pevně rezervované jedno místo na stadionu. Můžete si vždy vybírat ze všech volných míst v dané cenové kategorii. Výběr zápasů a nákup vstupenek na jednotlivá utkání můžete uskutečnit hned na začátku sezóny po spuštění volného prodeje. Do prodeje se uvolní rovnou všechny domácí zápasy najednou. Po vyčerpání předplacených zápasů je možné zakoupit další zvýhodněný balíček, u kterého obdržíte nový unikátní kód. Prodej balíčků bude ukončen 12 respektive 5 domácích zápasů před koncem základní části soutěže, tak aby každý fanoušek stihl vyčerpat všechny předplacené zápasy. Pozor, za nevyčerpané vstupenky v rámci zvýhodněných balíčků se nevrací peníze. 

* Osobní prodej vstupenek na jednotlivá utkání již nebude probíhat na vrátnici HM arény, ale bude nově ve fanshopu před stadionem. V den zápasu budou samozřejmě otevřeny od 15.00 i pokladny před HM arénou. 

* Online prodej vstupenek bude možné realizovat několika způsoby:

o Rezervovat, zaplatit přes internet a následně si vytisknout vstupenku přímo doma.

o Rezervovat a následně vyzvednout do druhého dne na prodejních místech Ticketportalu s platbou na místě při převzetí.

o Rezervovat a následně vyzvednout na terminálech Sazky s platbou na místě při převzetí zatím nebude možné. Zakoupit vstupenku přímo nebo vyzvednout rezervaci u terminálů Sazka bude možné později v průběhu sezony.

Prodej permanentek jak pro stávající držitele, tak pro nové zájemce klub zahajuje 10. 6. 2015 a potrvá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2015/2016 (11. 9. 2015). Prodejní místo bude ve fanshopu před stadionem každý den od 10:00 do 20:00. Držitelé permanentní vstupenky z předchozí sezóny mají svá místa rezervována do 30. 6. 2015. Od 1. 7. 2015 budou poskytnuta do volného prodeje. Prodej zvýhodněných balíčků bude zahájen ihned po spuštění prodeje vstupenek a bude ukončen 12 respektive 5 domácích zápasů před koncem základní části soutěže, tak aby každý fanoušek stihl vyčerpat všechny předplacené zápasy.  

Začátek úterních a pátečních zápasů bude nadále od 17:30. Nedělní zápasy zahájí v 16:30.

podrobnosti včetně cen na www.hcskoda.cz



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka