Hosty olympijského parku budou v pondělí Roman Kreuziger a házenkáři, zahraje Palice

Bývalý cyklista a cyklokrosař Roman Kreuziger i jeho syn, profesionální cyklista Roman Kreuziger budou v pondělí 15. srpna hosty Olympijského parku Plzeň, povídání s nimi nabídne Fan zóna ve 22 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejen cyklistice ale bude patřit pondělní program, park navštíví také házenkáři plzeňského klubu Talent M. A. T. Plzeň, připravena je jejich autogramiáda od 17 hodin. Chybět nebude ani povídání s házenkáři, účast potvrdil Michal Tonar, jenž se účastnil v roce 1992 letních olympijských her v Barceloně, otec talentovaných házenkářů Michala a Jakuba. Stejně tak pozvání přijal i  jeho syn Jakub Tonar, devatenáctiletá spojka a mladý talent plzeňských házenkářů. Duo doplní brankář a trenér Jan Štochl, nová velká posila Talent M. A. T. Plzeň.

Z doprovodného programu nabídne Olympijský park Plzeň vystoupení plzeňské kapely Chuť od 16 hodin, o dvě hodiny později projekci filmu Fair Play, jenž vznikl v roce 2014 v česko-slovensko-německé koprodukci v režii Andrey Sedláčkové a vypráví příběh mladé sprinterky Anny, které bez jejího vědomí podávají matka a trenér anabolické steroidy. Snímek zasazený dějově do Československa 80. let minulého století lidé ve Fan zóně uvidí od 18 hodin.

V 19:45 vystoupí Sokol Plzeň. Plzeňští sokolové seniorské kategorie nacvičili v loňském roce s mladým choreografem Petrem Jaškem ze souboru Les Slovaks skladbu Nejsem sám, kterou představí. Speciální hudbu k ní složil francouzský skladatel Simon Thierrée, a to v rámci programu projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015. Vystoupí 36 cvičenců, z toho 12 mužů a 24 žen.

Hlavní koncert večera bude v pondělí od 20:30 hodin patřit legendární plzeňské kapele Palice.

 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka