Indiáni předávali plzeňským dětem vysvědčení

Hokejisté HC Škoda Plzeň si před dnešním tréninkem zašli do školy, ale místo do školních lavic zamířili předávat dětem vysvědčení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tuto speciální příležitost získaly školy, jejichž žáci byli v sezóně nejaktivnější v navštěvování domácích zápasů indiánů.

Základní a střední školy totiž měly tuto možnost sledovat a podporovat tým v cestě za konečnými bronzovými medailemi. Čtyři nejaktivnější se nyní dočkaly odměny v podobě návštěvy hráčů při slavnostním předávání vysvědčení.

Poděkovat školám za podporu na zápasech vyrazili například útočníci Jakub Lev a Miroslav Indrák. Ti se vydali na základní školu v Chrástu u Plzně. „Jsme moc rádi, že hokejisté dorazili k nám do školy a pro osmáky, kteří chodili nejvíce podporovat indiány, to bylo příjemné překvapení a odměna. Děti si to užívaly a  i v dalším roce budou určitě chodit podporovat. Věřím, že v novém školním roce budeme chodit i ve větším počtu a zapojí se i další třídy,“ říká ředitel základní školy v Chrástu Mgr. Tomáš Páník.

Chvíle ve škole si užívali i hokejisté. „Bylo to velmi zajímavé vrátit se zpátky do školy, i když trochu jiným způsobem. Bylo vidět, že dětem naše návštěva udělala velkou radost a nás těší, že jsme jim mohli tímto způsobem poděkovat za podporu během sezóny,“ říká útočník Jakub Lev.

Velmi aktivními fanoušky byly i děti z 26. základní školy v Plzni-Liticích, kterým přišli předat vysvědčení za celoroční snažení v lavicích a malý dárek z klubového fanshopu útočníci Jaroslav Kracík s Tomášem Svobodou. Žákům páté třídy tato netradiční návštěva udělala velkou radost a po předání vysvědčení měli možnost získat i podepsané kartičky.

Brankář Patrik Polívka a obránce Michal Moravčík pak zamířili na dvě gymnázia, která byla také velmi aktivní ve fandění indiánům v průběhu základní části. Nejprve duo hráčů zamířilo na Masarykovo gymnázium a následně i na Církevní gymnázium v Plzni.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.06.2016 14:07



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka