Indiáni soustředěním v Železné Rudě završili suchou přípravu

Devět týdnů letního drilu na suchu je minulostí. Hokejisté HC Škoda Plzeň na soustředění v Železné Rudě zakončili letní přípravu, která byla v letošním roce hodně náročná, přestože poprvé hráči nejezdili na kolech.


Soustředění v Železné Rudě završilo náročnou přípravu, ve které se především kombinovala silová příprava s různými formami běhů a her. Nejinak tomu bylo i v závěrečném týdnu, kdy opět hráči trénovali v areálu kolem penzionu Ski Bike Samoty a v areálu Základní školy v Železné Rudě. Celé soustředění pak završil výběh na Pancíř.    

„Letní příprava byla dlouhá, ale jsme s jejím průběhem spokojeni. Proběhly vstupní a výstupní testy, které ukázaly, na čem pracovat. Je pár hráčů, kteří musí dohánět tréninkové manko. Příprava letos byla úplně jiná, všechno se odehrávalo v posilovně nebo na ploše. Hodně se skákalo a běhalo, v tomhle byla největší změna,“ ohlíží se za posledním týdnem i celou přípravou hlavní trenér Ladislav Čihák.            

V minulých letech bylo nedílnou součástí letní přípravy kolo, letos však tato neoblíbená činnost odpadla. „Příprava byla hodně náročná. Kolo mi nevadilo, ale jsem nakonec rád a bavilo mě takhle víc než jezdit po Šumavě. Nejhorší bylo posilování břicha, ale jinak se to dalo zvládnout. Závěrečný výběh byl náročný, ale poprali jsme se s tím všichni dobře,“ říká k letní přípravě obránce David Sklenička.

Indiány nyní čekají dva týdny zasloužené dovolené. Opět se hráči sejdou 24. července, kdy jsou na programu fyzické testy a o den později 25. července první trénink na ledě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 08.07.2017 10:33



4 +
 
Auto CB - Nová Škoda Kodiaq

Hlavní zprávy

 

Auto CB - Nová Škoda Kodiaq