Jak si ulehčit stresující předvánoční gruntování? Nechte to na úklidové firmě ÚKLID PRESTO!

Zanedlouho nás opět čeká hektické každoroční gruntování před Vánoci. Pokud si chcete ušetřit nervy i čas, objednejte si úklid od profesionálů z firmy ÚKLID PRESTO a užívejte si sváteční dny bez stresu a starostí.

Cílená propagace v Plzni

Neotálejte s objednáním úklidu před Vánoci

Blíží se nám nejkrásnější svátky v roce a většina z nás se již děsí předvánočního úklidu, namísto užívání si klidu a pohody. Zkuste to letos udělat jinak a objednejte si profesionály, kteří vám perfektně naklidí a raději se věnujte něčemu užitečnějšímu, třeba pravé vánoční pohodě. Je již nejvyšší čas na objednávání termínů, proto neváhejte a dejte přednost klidným Vánocům.

Předvánoční úklid pro domácnosti i firmy

Nezáleží na tom, zda potřebujete uklidit malou domácnost nebo velkou firmuHistorie firmy ÚKLID PRESTO sahá až do roku 1993, za tuto dobu má již na kontě nespočet zkušeností s profesionálním úklidem. Proto se můžete spolehnout na skvěle vykonanou a profesionální práci.

Jaké další služby firma ÚKLID PRESTO nabízí?

  • pravidelný úklid

  • jednorázový úklid

  • generální úklid

  • úklidy po rekonstrukcích

  • úklid po malířích

  • úklid před kolaudací

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Ať už bydlíte v domě, bytě nebo rodinném sídle, využijte profesionálních úklidových služeb, ÚKLID PRESTO s.r.o. si poradí se vším.

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka