Jaké je řešení dopravy na Slovanech? Přijďte se seznámit s výsledky analýzy

Město Plzeň a Městský obvod Plzeň 2 – Slovany zvou všechny obyvatele Slovan i dalších městských částí na představení výsledků analýzy koncepčního řešení dopravy na Slovanech.

Cílená propagace v Plzni

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 21. září 2023 od 17:30 hodin v aule Střední průmyslové školy elektrotechnické, na adrese Koterovská 85.

„Jedná se o analytický dokument, který nechalo město zpracovat na základě požadavků občanů. V blízké budoucnosti je naplánováno několik dopravních staveb, jejichž výsledkem by mělo být odvedení velké části dopravního zatížení ze Slovan i centra města,“ vysvětlil Petr Raška z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně. 

Dokument, který bude nyní představen veřejnosti, měl za cíl prověřit všechny možné varianty, kudy dopravu vést tak, aby bylo zatížení obytných území co nejnižší, to znamená, aby se co nejefektivněji využil městský okruh. V případě Slovan se jedná zejména o způsob napojení uliční sítě na připravovanou východní část městského okruhu, jehož realizace se předpokládá po roce 2030.

Setkání se zúčastní jak zástupci města a městského obvodu, tak zpracovatelé analýzy, kteří ji občanům představí v první části setkání. Následovat bude prostor pro dotazy obyvatel. Dokument bude po představení uveřejněn také na webu ukr.plzen.eu, kde se s ním budou moci zájemci seznámit detailněji. Případné dotazy k analýze lze zasílat do 13. 10. 2023 na e-mail: ukrmp@plzen.eu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.09.2023 14:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka