Jan Holenda přestupuje do Dukly Praha

Útočník Jan Holenda, jenž na podzim hostoval v Bohemians 1905, opouští Viktorii Plzeň a přestupuje do Dukly Praha. „Honzovi děkujeme za vše, co pro Viktorku odvedl a přejeme mu hodně úspěchů v novém angažmá,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Cílená propagace v Plzni

Jednatřicetiletý Jan Holenda přišel do Plzně z ruského angažmá na podzim 2014. V následujících dvou sezónách se podílel na zisku dvou mistrovských titulů, získal s týmem český Superpohár a zahrál si i evropské poháry. 

Na začátku aktuální sezony se útočník nevešel do plánů trenéra Romana Pivarníka a zamířil na půlroční hostování do Bohemians 1905. Po jeho ukončení se dohodl na přestupu do jiného pražského klubu, tentokrát Dukly Praha.  „Honza odvedl skvělé služby, jeho angažmá u nás hodnotíme velmi pozitivně, výrazně přispěl k oběma titulům a byl velmi oblíbený i mezi fanoušky. Nyní však máme v útoku obrovskou konkurenci a bude pro Honzu lepší, když bude pravidelně nastupovat. Přeji mu za celý klub, ať se mu v novém působišti daří,“ uvedl Adolf Šádek. 

Přestupovou sumu se kluby rozhodly nezveřejňovat.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka