Jarek Nohavica chystá dva koncerty v Měšťanské besedě

Jeden z našich nejznámějších a současně nejoblíbenějších písničkářů Jarek Nohavica bude koncertovat v Měšťanské besedě v Plzni 7. a 8. dubna 2020.

Cílená propagace v Plzni

Jeho sólový recitál s kytarou a heligonkou doprovodí na akordeon a piano Robert Kusmierski z Varšavy a na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně. Předprodej vstupenek na oba koncerty začne 17. února v 9 hodin, a to online na www.mestanskabeseda.cz a na předprodejních místech GoOut.

Český písničkářský idol Jaromír Nohavica vystoupil v Měšťanské besedě už v letech 2013 a 2016. Pokaždé byl Velký sál Měšťanské besedy beznadějně vyprodaný. Na stejném místě tentokrát zahraje a zazpívá dvakrát po sobě, 7. a 8. dubna vždy od 19 hodin.

„Během dvouhodinového koncertu uslyšíte Jarkovy známé písničky, ale také novinky z posledního alba Poruba,“ slibuje Ivan Jáchim, jednatel pořádající společnosti MĚŠŤANSKÁ BESEDA PLZEŇ s.r.o. „Fanoušci Jarka Nohavici už vědí, že jeho koncerty jsou samé překvapení, vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené, a že se rozhodně mají na co těšit,“ dodal Ivan Jáchim.

Ke koncertům Jarka Nohavici už téměř neodmyslitelně patří akordeon a piano Roberta Kusmierskiho, vynikajícího muzikanta z Varšavy, který ho doprovází už několik let. Na perkuse a bicí se přidá Pavel Plánka z Plzně, který se tu s Jarkem Nohavicou představil i na minulém koncertě.

Předprodej vstupenek bude spuštěn v pondělí 17. února v 9 hodin na webových stránkách www.mestanskabeseda.cz, v předprodeji vstupenek v Plzni na náměstí Republiky 41 a v Měšťanské besedě, Kopeckého sady 13 a na dalších předprodejních místech sítě GoOut.
 
Každý zákazník bude moci zakoupit maximálně 6 kusů vstupenek. Koncerty jsou na sezení a cena vstupenek je od 490 do 790 korun podle místa v sále. Oba koncerty jsou do 15 let nepřístupné.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka