Jaromír Nohavica přidává další koncert v Měšťanské besedě

Koncerty Jaromíra Nohavici jsou v Měšťanské besedě vždy beznadějně vyprodané.

Cílená propagace v Plzni

Stejně tomu bylo i u dvou plánovaných koncertů, které se tu měly uskutečnit v dubnu a kvůli epidemiologickým opatřením byly přesunuty na 13. a 14. října. Protože kultura stále podléhá vládním nařízení proti šíření koronaviru, musela být na obou koncertech snížena kapacita sálu a některé vstupenky bylo nutné zrušit. Fanoušci však o svůj zážitek nepřijdou. Jarek Nohavica po domluvě s pořadateli přidává další koncert 14. 10. od 17:00. Vstupenky už jsou v prodeji.

Jeden z našich nejoblíbenějších písničkářů Jaromír Nohavica dělá vše pro to, aby mohl i v současné složité době před svými fanoušky živě vystoupit. Na základě opatření aktuálně platných pro kulturu musel pořadatel v Měšťanské besedě v Plzni přistoupit ke zrušení některých míst na plánovaných koncertech Jarka Nohavici, aby byla dodržena maximální kapacita 500 osob v jednom sektoru a místa byla pouze k sezení.

„Nejen nás, ale hlavně fanoušky jistě potěšilo, že Jarek Nohavica nabídl přidat v Měšťanské besedě další koncert. Přijít na něj můžou jak lidé, jimž byly vstupenky zrušeny, tak i ostatní, na které se třeba už v předprodeji vstupenek nedostalo, protože oba původně plánované koncerty byly beznadějně vyprodané,“ řekl za pořadatele Ivan Jáchim, jednatel společnosti Měšťanská beseda s. r. o. „Zákazníci se zrušenými místy měli možnost přednostního nákupu vstupenek na nový koncert, nyní už je předprodej spuštěný pro širokou veřejnost,“ doplnil.

Přidaný koncert Jaromíra Nohavici se odehraje v Měšťanské besedě 14. 10. od 17:00. Aby bylo možné po akci prostory dostatečně vyvětrat a vydezinfikovat, posunul se začátek následujícího koncertu na 20:00 (z původně plánovaných 19:00). O změně času byli informování všichni zákazníci, kteří při nákupu uvedli své kontaktní údaje. Všechny informace ke koncertům jsou aktualizovány také na www.mestanskabeseda.cz.

Sólový recitál Jaromíra Nohavici s kytarou a heligonkou připomene nejen jeho nejznámější skladby, ale uvede i novinky z posledního alba Poruba. Na akordeon a piano ho doprovodí vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně.

Koncerty Jaromíra Nohavici v Měšťanské besedě v Plzni:
13. 10. od 19:00
14. 10. od 17:00
14. 10 od 20:00

Vstupenky v ceně od 490 do 790 korun jsou v prodeji na www.mestanskabeseda.cz a v předprodeji vstupenek na nám. Republiky 41 v Plzni (otevřeno v pracovní dny 11:00 – 16:00).

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka