Jiří Ježek si užije rozlučkovou Lopatárnu

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Třináctý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Do Plzně na kriterijní klasiku by měl přijet i nejúspěšnější paralympionik historie, mistr světa a vítěz světového poháru handicapovaných sportovců cyklista Jiří Ježek.

Cílená propagace v Plzni

Plzeň s unikátním cyklo-oválem na Lopatárně a kriterijní seriál GIANT LIIGA se tak stala jednou z rozlučkových zastávek kluka, který to dotáhl i přes svůj handicap až na samotný vrchol, který sportovec může dosáhnout. 

"Je nám opravdu ctí přivítat borce Jiřího Ježka na kriteriu v Plzni, který v rámci přípravy na důležité světové akce, vždy zařadil závody v Plzni na Lopatárně do svého kalendáře a vyšperkoval tak svojí účastí nabité startovní pole borců, kteří se pak porvali o vítězství," říká ředitel závodu Jan Kotal.

Pořadatelé tentokrát připravili rozlučkovou bodovačku opepřenou bodovými průjezdy v jednotlivých kolech. Každý pátý okruh si tedy nejlepší spurtéři rozdělí 5,3,2 a 1b  a navíc v průjezdech bude pro prvního na pásce připraven 1b.

Ve středu 23. srpna již od 16:50 hod odstartují mládežnické kategorie. Po nich pak v pořadí třináctý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka