K pobytu na protialkoholní záchytnou stanici převezli strážníci další opilé

K pobytu na protialkoholní záchytnou stanici převezli strážníci městské policie během úterý dva muže. Jeden z nich nadýchal skoro tři promile. S konzumací alkoholu to poněkud přehnal osmatřicetiletý muž ze Slovenska. V úterý ráno neušel pozornosti hlídky v Korandově ulici. Posilněn alkoholem neovládal své jednání, neu...

Cílená propagace v Plzni



K pobytu na protialkoholní záchytnou stanici převezli strážníci městské policie během úterý dva muže. Jeden z nich nadýchal skoro tři promile.

S konzumací alkoholu to poněkud přehnal osmatřicetiletý muž ze Slovenska. V úterý ráno neušel pozornosti hlídky v Korandově ulici. Posilněn alkoholem neovládal své jednání, neustále vstupoval do silnice a padal. Jak se strážníci od něj dozvěděli, měl v tomto stavu namířeno rovnou do haly autobusového nádraží, aby se ohřál. Tam už ale nedošel, neboť ho hlídka zajistila a odvezla k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.Noc na protialkoholní záchytné stanici pak strávil muž z Plzně. Před osmou večer na něj hlídka městské policie narazila při kontrole haly vlakového nádraží Plzeň – Jižní Předměstí, kde si ustlal opilý na lavičce. Když mu dali strážníci dýchnout, naměřená hodnota hladiny alkoholu v dechu se zastavila na 2,95 promile.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka