Kačaba slaví ve středu 10 let

Kačaba zažila první otevírací den 5.12. 2005. Od té doby se hodně změnilo. Z Kavárny a čajovny Kačaba se stal Café Restaurant Kačaba. Kavárnou úspěšně prošly desítky zdravotně postižených lidí, kteří úspěšně absolvovali program pracovní rehabilitace.

Cílená propagace v Plzni

80% z nich následně našlo uplatnění na otevřeném trhu práce. V rámci vlastních chráněných míst zaměstnává  Kačaba v současnosti 22 lidí se zdravotním postižením na pozicích číšník, servírka a pomocný kuchař. V prosinci 2015 pracuje v  Kačabě celkem 30 lidí se zdravotním znevýhodněním.

Ve středu 9.12. 2015 na „narozeninovém“ večeru vystoupí v Kačabě speciální sdružení „Kačaba Jazz Kvintet“, které tvoří plzeňští muzikanti z kapel Annešanté, Moodshake nebo Girl Talk. Dále vystoupí nevidomý zpěvák Martin Svátek (Madfinger, Navigators), který představí několik věcí z jeho chystané sólové desky. Kačaba připraví bohaté pohoštění a speciální výstavu k výročí deseti let.

„Slavíme desáté narozeniny a chceme si je užít, protože Kačaba není jenom kavárna, ale něco víc,“ uvádí vedoucí Café Restaurantu Kačaba Ladislav Nový.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.12.2015 17:02



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka