Kapela Lucie odhalí svůj příběh v červenci v Kině Beseda

Nový celovečerní dokument s názvem Lucie: Příběh jedný kapely promítne 14. a 25. července 2016 Kino Beseda v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Nový celovečerní dokument s názvem Lucie: Příběh jedný kapely promítne 14. a 25. července 2016 Kino Beseda v Plzni. Poté, co se skupina Lucie představí plzeňskému publiku na pódiu lochotínského amfiteátru, budou moci diváci skrze plátno kina nahlédnout i do šaten a zákulisí. Díky režisérovi Davidu Sísovi fanoušci kapely uvidí, jak vznikaly její největší hity, a vyslechnou otevřené zpovědi jejích členů.

Na velké koncerty skupiny Lucie naváže uvedení nového dokumentu, který představí strhující příběh 30 let její existence. „Film se skládá hlavně z dosud nezveřejněných záběrů, mnohdy pořízených samotnými členy kapely, takže to bude zajímavá podívaná,“ říká Ivan Jáchim, ředitel agentury Dominik centrum s.r.o., provozující Kino Beseda. „Po jeho premiéře uvedeme dokument dvakrát, 14. a 25. července vždy od 20 hodin.

Na cestě kapely časem snímek vykreslí portréty čtyř výrazných osobností, které spolu leckdy nedokázaly sedět v jedné místnosti, přesto se potkávají na jednom jevišti.

Vstupenky v ceně 120 Kč jsou v prodeji na www.mestanska-beseda.cz a v dalších obvyklých předprodejích a také na prodejních místech: Předprodej vstupenek, nám. Republiky 41; Měšťanská beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.06.2016 10:45




3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka