Kašpaři, Lenka Dusilová a další. Planá láká do neděle na festival Výletnění

Výletnění jehož 10. ročník se uskuteční od pátku 7. do neděle 9. srpna v Plané, pořádá Kulturní a okrašlovací spolek – KOS.

Cílená propagace v Plzni

A jaký je festivalový program?

LENKA DUSILOVÁ – SÓLO

7. srpna, 20 HODIN, KINONEKINO

Mimořádný úkaz české hudební scény

Lenka Dusilová, šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl, není zvyklá stagnovat a opakovat se. Na scéně je aktivní od šestnácti let, kdy na sebe strhla pozornost svojí energií, prožitkem a výtečným hlasem. Na přelomu milénia patřila ke skutečným hvězdám českého poprockového mainstreamu. Ze středního proudu hudební zábavy se ale v letech osobního zrání rozhodla odejít k vrstevnatějšímu stylu. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, kdyz pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků.

Pro svůj nezaměnitelný vokál byla hostem na řadě desek a koncertů předních muzikantů české scény. Je součástí ojedinělého a velice úspěšného audiovizuálního představení Monument/um, který loni podpořil ohrožené památky v bývalých Sudetech. Pokračování je naplánováno na léto 2021.

Vstupné: 200 Kč.

ROZMARNÉ LÉTO spolku Kašpar

8. srpna, 20 HODIN, KINONEKINO (vchod přes zadní zahrádku z Kostelní ul.)

“Lampy, kouzelný klobouk a strmý provaz – jak je to krásné býti kadeřavým“. Letní speciál spolku Kašpar.
Příběh tří dnů a tří nocí, v nichž zálety a milostná dobrodružství s nenadálými hosty nakrátko rozbouří poklidný život v malém městečku na řece Orši, v Krokových Varech. Život kanovníka, bývalého majora, lázeňského a jeho žárlivé ženy Kateřiny zcela naruby obrátí kouzelník a krásná Anna.

Kouzlo Rozmarného léta spočívá v dokonalém vystižení atmosféry ospalého českého maloměsta a ve Vančurově dokonalé a bohaté češtině. Podle románu natočil Jiří Menzel neméně půvabný film.

V Plané otevřeme říční lázně  Antonína Důry s molem nad řekou a s terasou pro návštěvníky, svůj vůz přitáhne kouzelník Arnoštek, napne provaz a představení můžezačít!

Režie: Jakub Špalek
Hrají: Jan Potměšil, Tomáš Stolařík, František Kreuzmann, Jitka Nerudová, MílaTichý, Tereza Slámová, Jakub Špalek, Irena Kristeková a VeronikaNěmcová.

Rozmarné léto – BONUS

BONUS je představení pro ty, kteří „nemají dost a chtějí ještě.To co se do představení Rozmarné léto již nevešlo a stojí zato vidět, upravil a zdramatizoval Jiří Stránský a Kašpaři.

Vstupné: 200 Kč.

Dřevěné atrakce řezbáře Matěje

8. SRPNA, 13 - 19 HODIN, 9. SRPNA 10 - 16 HODIN

Dřevěný kolotoč,houpací mravenečník, kozí taxi a další atrakce z dílny řezbáře Martina Holuba.

Originální dřevěné hračky jsou vyrobeny z vybraných kusů zdejších i nezdejších dřevin a jsou určeny pro malý i velký lidi i zvířata.

Sobota 8. 8.13:00 – 19:00

Neděle 9. 8.10:00 – 16:00

Cena za atrakci 10 –20 Kč.


KORZO Kostelní ul. - volný program pro děti i dospělé

divadelní spolek Kosáci, improvizace, živá muzika

Sobota 8. srpna 13:00 – 19:00

Kostelní ul, zadní dvorek Kinanekina (u Cukrárny)

Vstup volný

Vstupenky v předprodeji v sídle KOS, Dukelských hrdinů 102, Planá. Rezervace na tel.: 602 414 420. Místa v hledišti nejsou číslována.

SPECIÁL pro přátele Výletnění - vstupenky „KOS slaví 10 let!“ v hodnotě 500 Kč celkem na koncert 7. 8. a na divadlo
8. 8. Zakoupením podpoříte spolek KOS a budou pro vás rezervována sedadla v první a druhé řadě na obě akce. Počet vstupenek SPECIÁL je omezen!

Pořádá: Kulturnía okrašlovací spolek – KOS, z.s. Planá



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka