Kdo bude Sportovcem Plzně 2016?

Ve čtvrtek 23. března budou známi vítězové jednotlivých kategorií ankety Sportovec Plzně 2016 v kategoriích žactva a dorostu. Akci každoročně vyhlašuje Nadace sportující mládeže pod záštitou primátora města.

Cílená propagace v Plzni



„Vyhlášení nejlepších sportovců se letos bude konat již podvacáté. Jsme rádi, že tímto způsobem můžeme spolu se zástupci samosprávy poděkovat našim sportovcům za jejich sportovní výkony a skvělou reprezentaci města Plzně v tuzemsku i zahraničí,“ říká František Berka, předseda správní rady Nadace sportující mládeže.

 

Vyhlašovat se bude v pěti hlavních kategoriích: družstva žactva a dorostu, jednotlivci v kategoriích mladšího žactva, staršího žactva a dorostu. Titulem Sportovec Plzně 2016 se budou pyšnit nejlepší jednotlivci v kategoriích staršího žactva a dorostu.

 

Velké prestiži se těší také Cena rektora Západočeské univerzity v Plzni udělovaná za skloubení sportovních a studijních výsledků. Tu z rukou rektora univerzity Miroslava Holečka převezme některý ze sportovců věkově spadající do kategorie dorostu. Oceněni budou také trenéři a nejlepší akce programu TOP Junior Sport Plzeň, do kterého jsou zařazeny špičkové mezinárodní sportovní akce pro mládež.

 

„V letošním jubilejním dvacátém ročníku se v některých kategoriích sešla opravdu mimořádná konkurence. O to více nás těší, že se s výsledky všech nominovaných může veřejnost seznámit také na tradiční výstavě, která vyhlášení nejlepších sportovců doprovází. Ta v mázhauzu plzeňské radnice potrvá až do 30. března,“ dodává František Berka.

 

Kromě výstavy jsou vizitky všech nominovaných sportovců k vidění také na internetových stránkách www.sportovecplzne.cz, jejichž prostřednictvím je zároveň možné sportovcům zasílat přání či gratulace.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.03.2017 00:00



1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka