KISSeláč Višeň z plzeňského Proudu má premiéru na Colours of Ostrava

Experimentální pivovar Proud se po roce vrací na festival Colours of Ostrava. Ke stávajícím speciálům, které vloni návštěvníky nadchly, letos přidává novinku. Poprvé bude na čepu KISSeláč Višeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

Velmi osvěžující sytě červené pivo s nápadnou ovocnou vůní po zralých višních. V chuti převládá střední kyselost doplněná lehkým sladovým tělem s krátkým dozníváním. 

„Na Colours of Ostrava jsme byli poprvé vloni a moc nás potěšil velký zájem a příznivé reakce na naše piva, takže letos se rádi vrátíme. Colours of Ostrava a vlastně obecně festivaly či podobné akce vnímáme jako skvělou příležitost získat přímou zpětnou vazbu. Vidíme bezprostřední reakce okamžitě po ochutnání některého z našich piv a zároveň můžeme s lidmi diskutovat o jednotlivých pivních stylech či konkrétních pivech. Nakonec tak získáváme  i inspiraci k vytvoření nových limitek,“ říká ředitel experimentálního pivovaru Proud Michal Škoda.

Během všech čtyř festivalových dnů, od 19. do 22. července, budou návštěvníkům v chill out zóně k dispozici spolu s KISSeláčem Višeň i další speciály z Proudu:  Yuzu Pale Ale, KISSeláč Švestka, Maracuja Ale, IPL Ceres, TheMže, Veer, Ventill a nealko Proovan. Chill out zóna nabídne nejen vítané osvěžení a díky zastřešení také úkryt před sluncem i deštěm, ale i herní zónu s fotbálkem, deskovkami či pukecem a miniexpozici zajímavých výtvorů, které vznikly recyklací plechovek a etiket. Pivovar Proud totiž nově používá 500ml plechovky namísto nevratných lahví o objemu 750 ml. Vedle rostoucí obliby mezi spotřebiteli je dalším důvodem také menší dopad recyklovatelných plechovek na životní prostředí oproti jednorázovým lahvím.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka