Klatovská nemocnice spouští provoz odběrového místa

V Klatovské nemocnici zahajuje od středy 15. dubna provoz odběrové místo pro odběr vzorků ke zjištění nákazy koronavirem.

Cílená propagace v Plzni

Odborní zdravotníci nemocnice budou odebírat vzorky výhradně osobám doporučeným k odběru Krajskou hygienickou stanicí. Všechny ostatní, kteří nebudou indikováni k oběru, žádají, aby k odběrovému místu vůbec nechodili. Prostor bude hlídán. 

Umístění odběrového místa

Klatovská nemocnice - Pod Nemocnicí, Klatovy

Odběrové místo je v západní parkové části areálu nemocnice. Příjezd sem je možný pouze starou branou z ulice Pod Nemocnicí (nikoli od hlavní brány). Vjezd starou bránou je vyhrazen jen a pouze odebíraným pacientům. Není  možné tudy vjet do dalších částí areálu.

Odebíraní pacienti jsou povinni přijet k odběru osobním autem.

Provozní doba

denně 8:00 - 14:00

Průběh odběru
Pacient indikovaný k odběru obdrží od Krajské hygienické stanice potvrzení s termínem a místem, kam se dostaví k odběru (mail, SMS). Pokud  pacient není indikován k odběru, bude odmítnut. Pacient musí k odběru přijet osobním autem. Na místě zůstane pacient po celou dobu ve voze.  Prokáže se (občanský průkaz, cestovní pas) a doloží doporučení od KHS (mail, SMS). Dále bude postupovat dle pokynů zdravotníků. Po dokončení odběru odjede označenou trasou z areálu nemocnice. 

Výsledky

Odebrané vzorky jsou po ukončení provozu odběrového místa převezené do laboratoře, která předává výsledky krajské hygienické stanici. Ta sděluje pacientům výsledky telefonicky. Bližší info zde

Další odběrová místa v rámci nemocnic PK

Domažlická nemocnice - denně 8 - 16 hod

Rokycanská nemocnice - provoz dočasně pozastaven

Stodská nemocnice - zatím nezprovozněno

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka