Klatovský PASK nabídne skleněné vánoční dárky od českých výrobců

Pokud si kladete otázku, kde nakoupit takové vánoční dárky, které nejsou běžně dostupné v obchodní síti, tak se vypravte v sobotu a v neděli 27. a 28. listopadu do Pavilonu skla v Klatovech.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přes deset firem a uměleckých řemeslníků zde bude nabízet svou produkci. Najdete zde barevné hutně tvarované vázy, broušené a jinak zdobené nápojové sklo, ryté půllitry, drobné skleněné dekorace, vánoční ozdoby a samozřejmě nemohou chybět ani šperky.

A kdo zde bude prodávat? Skláři a brusiči z Annína zde nabídnou třeba broušené nápojové sklo, sklárna Liběnka z Hrádku u Sušice vázy i drobnější hutní produkci. Zdeněk Kunc z Radvance u Nového Boru přiveze hutní a broušené sklo. Šumavští brusiči Jiří Jirman z Kašperských Hor a Jaroslav Zedník z Vimperka představí samozřejmě broušené sklo. A chybět nemohou ani šperky Jany Wudy z Nezdic, Evy Hof-Krocové z Plzně či Natálie Vítovcové z Klatov. Klatovy bude reprezentovat i brusič a rytec Gabriel Hájek. A chybět nebudou ani české vánoční skleněné ozdoby. Někteří prodejci zde budou oba dva dny, jiní jen jeden z nich, ale po celý víkend bude rozhodně nabídka velmi pestrá.

A jako bonus si můžete prohlédnout stálou expozici Pavilonu skla a podívat se na nabídku PASKového obchůdku. Zde najdete například skleněné karafiáty nebo modré vázy inspirované lötzovskými secesními dekory, které jinde nekoupíte. 

www.pask-klatovy.cz

Adventní trh českého skla v Pavilonu skla Klatovy 
Sobota a neděle, 27. – 28. 11 2021 od 10 do 16 hodin

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka